Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anamda O

Zaspokajałam się świeczką! Czy moge być w ciąży??

Polecane posty

Ostatnio robiłam sobie dobrze świeczką, która stała w łazience i którą paliła moja współlokatorka kiedy kąpała się z chłopakiem..a teraz przyszło mi do głowy, że jej chłopak przecież mógł coś robić z tą świeczką! Może była na niej sperma a jak nią sobie dobrze robiłam..:(

Gość tredsas
znajdz sobie chlopaka .

Gość aha i achhhhhh
Tak, urodzisz takie małe ogarki :D

On to zrobił specjalnie. Jak już zaciążysz, to wywalą Cię z mieszkania, a w Twoim pokoju urządzą dziką orgię na cześć jakiegoś pogańskiego bożka ;>

Gość pisklak
zrób szybko test!!!! przeciez sie wykonczysz dziewczyno !!!! przeciez on mogl wkladac ją do odbytu na przyklad ze sperma

Gość ncsjkdnvoegrnvkjxnzd;qjenvdslk
teraz urodzisz dziecko z knotem!

Myślałam, że są niewielkie szanse..a tu widzę, że wcale nie jeżeli sobie ze mnie nie żartujecie..

Mówimy zupełnie poważnie... to nie jest sprawa do zlekceważenia, najlepiej już zacznij się leczyć :S

Gość realnym bądź
a co się stało z wodą z wanny, odlałaś trochę do słoika ? przecież w tej wodzie z wanny również mogła być bezcenna sperma :)

Wannę moja współlokatorka umyła więc nie ma problemu tylko tą świeczką się martwię..ile sperma może trzymać się na świeczce w naszej atmosferze?

Gość popaoao
a swieczka ma jaka konsystencje ? stala czy plynnawą jak na stałą ? bo w płynnawej to nawet 3 dni!!!!!!!

Do tygodnia, potem plemniki przestają się ruszać, a po dwóch obumierają i stają się pożywką bakterii, a potem mamy pleśń :D Na Marsie proces wydłuża się o 3 dni.

Chodziło mi ile żyją na powietrzu..a świeczka była twarda gdyby była płynna to nic bym nią nie zdziałała, jutro idę po test w takim razie..trzymajcie za mnie kciuki bo nie wyobrażam sobie być mamą teraz :(

spierdalaj podszywaczko. kiedy ty sie idiotko wkoncu ode mnie odczepisz????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość realnym bądź
cwaniurka jesteś Kyu :) ale może zrobisz jakąś nadzieję dla autorki , dzisiaj było piękne zaćmienie Słońca, więc może autorka się ucieszy :)

Jak mogę cieszyć się zaćmieniem słońca skoro przeżywam teraz najgorsze chwile mojego życia?:(

realnym bądź - dziękuję :D Przepraszam, już nie będę nikomu robić nadziei ;) jeszcze się biedna rozczaruje i co będzie? Nie chcę jej mieć na sumieniu na samym początku stycznia ;)

Gość posiwek
nio trzymamay kciuczki :* przerabane byc mama w tak mlodym wieku i to jeszcze ze swieczka :/ ech buzka

Gość realnym bądź
posiwek , dobrze gadasz , polać ? ale to fakt, żadnej szwagierki lub szwagra, jedyna bliska rodzina to świeczka i knot :)

No, przerąbane takie życie... I od kogo w takiej sytuacji ciągnąć na alimenty? Od chłopaka, bo jego sperma, czy od świeczki?

ŻARTUJESZ?! O Boże, a ja się tak przejęłam.... Amanda, puknij się w łeb dziewczyno, nie zauważyłaś że my wszyscy robimy tu sobie jaja? Poza tym, dzieci już dawno powinny być w łóżkach, dobranocka się skończyła :D

Gość ncsjkdnvoegrnvkjxnzd;qjenvdslk
Kyu to poważna sprawa, nie rób sobie jaj, proszę. przecież ona jest w ciąży ze świeczką! postaw się na jej miejscu i pomyśl, że to ty urodzisz knota! nic dziwnego, że się dziewczyna wypiera.. biedaczka...

No dobrze, już nie będę... Postaram się poprawić... Obiecuję :( Fakt, jakby to mi przyszło urodzić knota albo ogarek, to chyba bym się załamała, szacun dla autorki, że wytrzymuje z tą świadomością...