Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anamda O

Zaspokajałam się świeczką! Czy moge być w ciąży??

Polecane posty

Gość Januszek..........
AMANDA 0 ale Ty jestes jebnięta

Gość ncsjkdnvoegrnvkjxnzd;qjenvdslk
no widzisz, troszkę empatii trzeba okazać biedulce. ona jest w szoku. zobacz co tu wypisuje, jak zaprzecza. to się fachowo nazywa wyparciem.

No ale ja przecież jakby co to nie urodzę knota bo to sperma chłopaka współlokatorki była..a jak się dowie moja współlokatorka o tym że mogę być w ciąży z jej chłopakiem?! Chyba powieszę się jak się dowie..a już na pewno wywali mnie z mieszkania..

Gość urodzisz takie malutkie
tortowe...

Wiem, że to ciężka decyzja, ale dziecko możesz zostawić w szpitalu albo pójść do domu samotnej matki...Jakoś to będzie...

Ale czy wtedy mam o tym powiedzieć właścicielowi spermy? przecież jakby co to on będzie ojcem..a prawie mnie nie zna..i po co mi to było? za parę minut przyjemności dla mojej pupci mam teraz życiowy dramat..

Jeśli zaspokajałaś się analnie, to możliwe, że dziecko będzie miało ciemniejszą karnację.

"Jeśli zaspokajałaś się analnie, to możliwe, że dziecko będzie miało ciemniejszą karnację. " aaaaaaaa hahahaahah wiekszej glupoty nie slyszalam, ale ty debilna jestes o matko hahaahhahaha to sie na kawal na daje. jestes blondynka? :D

Co ty gadasz! Przecież ja jestem biała i chłopak współlokatorki też jest biały! Więc niby skąd ciemniejsza karnacja? świeczka zresztą też była biała

No to dobrze, chociaż tyle. Nie martw się, na pewno sobie poradzisz i będzie dobrze, dziecko urodzi się zdrowe i z pięknym knocikiem :) Będziemy trzymać za Ciebie i za malucha kciuki, małe dzieci to coś wspaniałego ^^

Ale ja jestem za młoda na dziecko..poza tym moja mama powiedziała mi kiedyś że spłodzili mnie w romantyczny wieczór w walentynki a ja co powiem mojemu dziecku? że ze świeczką się ruchałam klęcząc na sedesie i tak oto powstał? Porażka..

Nie musisz mu mówić prawdy... Wystarczy, że powiesz, że został poczęty w wyjątkowy sposób, tak jak żadne inne dziecko.

W sumie to prawda bo ile dzieci rodzi się z matki, która jest dziewicą?..tak czy siak straszna kicha mam nadzieję że test będzie negatywny a ja jeszcze poznam smak seksu z mężczyzną a nie ze świeczką..