Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusie a wogole powiedzce

Do jakiego wieku wasze dziecko spalo w lozeczku z wysokimi szczebelkami ?

Polecane posty

Gość mamusiwe a wogole powiedzcie
ale to juz dosc duze dziecko nie zejdzie normalnie z wersalki zchodzi zawsze tylem .

Gość b1eata
od 8miesiaca spi na normalnym tapczaniku bez zabezpieczek jak dotej pory nie spadl a dlaczego tak wczesnie bo nie chcial spac w lozeczku tylko plakal teraz przynajmniej spi spokojnie

moj synek ma podobne łozeczko tylko bez barierki ale za to przystawione do mojego łozka spi w nim odkąd skończyl 1,5 roczku to byla jego decyzja gdzyz bardzo mu sie podobało łozko kuzyna tak ze przejscie bylo bezproblemowe :)

trzymaj ja w niemowlecym lozeczku jak dlugo sie da wiem co mowie, ja sie pospieszylam i przenioslac corke do podobnego jak ty pokazalas tu (w wieku 18 miesiecy). I skonczylo sie samodzielne zasypianie ba, skonczyly sie przespane nocki czy nawet 2 pobodki, teraz masaklra znowu jest , budzi sie co raz, ucieka...Mowie ci opusc na najnizszy poziom dno lozeczka i nic sie nie martw, nie bedzie sie wspinala jeszcze z dobre pol roku.

Gość kijevna
mój ma 2 lata i trzy miesiące i dalej śpi w łóżeczku ze szczebelkami, tyle, że mu trzy wyjęliśmy i sam sobie wychodzi kiedy chce... pewnie jeszcze pośpi ze 4 miesiące nim go zastąpi siostra:) chyba, że będzie mi się wcześniej chciało szukac łóżka;)