Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokeeee2

Wiedzieliście ze komor, kwach, donek, michmik

Polecane posty

Gość szokeeee2

to sa zydzi i wyznawcy judaizmu!! do kościoła chodzą dla przykrywki zresztą jak gajowy jest ze swoim kaszalotem to wiecznie spi na mszy :D

powinniśmy my polskie goje być dumni , że nami rządzą przedstawiciele Najmądrzejszego Narodu świata- Narodu wybranego

Gość to nigdy nie bedzie
dobrze jak zyd u władzy

Gość zyd jest pazerny
widac bo gajowym

Gość muskatnuss
bronek i donald to marionetki bezpieki, kwach - żydokomuna, michnik - wielki wschód Polski

Gość spragniona jola
co komu Żydzi przeszkadzają? tacy sami obywatele, jak inni, tylko zamiast powszechnego katolicyzmu wyznają judaizm

Gość Niefanatyk
Dla ludzi pokroju tych co wierzą w spiskową teorię dziejów wszyscy to żydzi. A jak się tak przyjrzeć to żydzi rozproszyli sie po całym świecie i wielu ludzi ma jakieś korzenie żydowskie. Nawet hitler miał pochodzenie żydowskie.

Gość spragniona jola
jeden filmik nie świadczy o całej nacji...

Gość Niefanatyk
wszyscy maj pochodzenie żydowskie ja nie spiskuje :P

" [zgłoś do usunięcia] spragniona jola jeden filmik nie świadczy o całej nacji..." Ale jest wiele takich przypadków:P.Czytałem że to nie pierwszy wybryk żydków. I to nie było jedyne przestępstwo które było widać na filmie ale także było tam inne pobicie,utrudnianie śledzdwa i niedopełnienie obowiązków słuzbowych.

Gość JUDE RAUS !!!!!!!!!!!!!
JUDE RAUS !!!!!!!!!!!!! JUDE RAUS !!!!!!!!!!!!! JUDE RAUS !!!!!!!!!!!!! JUDE RAUS !!!!!!!!!!!!! JUDE RAUS !!!!!!!!!!!!!

Żydzi jak żydzi, ale chodzi o pewną zasadę. Gdybym ja pojechał do USA i usiłował pobić Amerykanina albo do Izraela i pobić Izraelczyka to na pewno ustalono by moją tożsamość i poszedłbym do pudła jak nic. W kraju wolnym każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy jeśli nie obraża innych, na transparencie nie było nic obraźliwego.

A z tymi "złymi żydami" to przesada. U nas zbyt dużo osób wyznaje zasadę "sąsiad nie może mieć lepiej niż ja", jest wiele donosów skarg protestów. Żydzi zawsze się wspierali na emigracji może nie wszyscy, ale radzili sobie lepiej niż my.

mam koleżankę Żydowkę , jest przemiła wykształconą , madrą Osobą i bardzo serdeczną i gościnną, niestety jest równięz co mnie bardzo boli już mężatką.i jestem z tego dumny