Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleleichu

Typujemy najgłubszą osobe na kafeterii

Polecane posty

Gość hghghghghg
muzeumianka ten ostatni niedziel Max Zander vel Klaun amanda o ( ale to raczej projekt więc sie nie liczy) Kamelia jania ( chociaz raczej tez projekt..) meszugene

Hłe, hłe ... Jednakowoż, aczkolwiek może raz... Przez przypadek, usprawiedliwiona? Uciekałam przed psem, wszędzie te cholery wolno latają (w sensie biegają) bez kagańca oczywiście, bo : "on nie gryzie". A ja na rolkach jeżdżę a wiadomo to dla zwierzęcia wygląda jak zwierzyna na polowaniu jak przebieram nóżkami koło ich nosa. I uciekałam raz przed takim "niegryzącym" chyba Jack Russel czy jak one się tam nazywają. I wzbudziłam tą dziką ucieczką zainteresowanie straży miejskiej. Na tyle duże, że ruszyli za mną grube, pączkowe tyłki. Krzyczałam przy okazji na psa. Ale skąd mogli wiedzieć pies mały a trawy nie kosi się co tydzień w polskich miastach.

Gość Bó chyba
może mi sie z jakimś innym pomylił. To forum, to wysyp zdziwaczałych facetów, bez baby:O niektóre ich poglądy zwalają z nóg.

Gość Bó chyba
mimo wszystko najgłupsze osoby chyba mają świadomość swojej ograniczoności i wypowiadają się na pomarańczowo. Na erotycznym jest taka laska, ona zawsze ma w stopce zapisane coś dziwnego. Jak się wypowiada, to też półsłówkami. Wydaje mi się bardzo dziwną osobą. Dość ograniczoną.

Gość Carrie niezalogowana
A wiecie ,że ja lubę nicolę ? oh wielbie ją :classic_cool:🖐️ moja ukochana zmienila nicka teraz jest CZARNA NIPEPSI

Gość chyba cie dziewczynko
najgłubsza jesteś ty

Gość czarna nicola niezalogowana
o ty suko! to ja głosuje na pozdrawiam srodkowym palcem :o 🖐️

Gość Carrie niezalogowana
przeciee pisze , ze moja kochana nicolka zmienila nicka na CZARNA NIEPEPSI - swoją drogą doorna jest ale jej broniłam i będę sie tego trzymać 🖐️

Gość czarna nicola niezalogowana
a se wbijaj, byle nie w moją tzipe :classic_cool:

czyzby czarna zmienila nicka po tekscie ni cola ni pepsi :classic_cool: carrie jak tam? tak bez twojego pozwolenia czy to wlasnie za jego przyczyną? :classic_cool:

myślę, że projektem jest carrie bo jeśli nie to....:O nicola to uczennica pierwszej klasy liceum, chociaz kariery jako profesorki to jej nie wróżę 🖐️

Nicola to jakaś biedna emo-dziewczynka i to jeszcze o rozbuchanym ego... Nie da się czytać jej wypocin. A już wrzuta, że wyczyści sobie czyimś ryjem glany mnie rozwala. Toż to obraza dla wszystkich, którzy kiedykolwiek nosili takie buty.

tak tak dokladnie sweet ;) przeczytala od ciebie i dzisiaj zmienila nick hahaha ona jest załosna :D

sorry , że się wtrącę z moim zyebanym zdaniem , ale to co Wy teraz tutaj uskuteczniacie to też jest ździebko żałosne. przeżywacie tą nikole jak świnia orgazm. bez kitu , przesadnie. 🖐️ śmiem twierdzić , że mądrzejsze to Wy od niej nie jesteście 😭:classic_cool:

Gość spragniona jola
a co zrobiła ta nikola?