Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrooo

Słuchajcie. Mam problem.

Polecane posty

Gość Allegrooo

Zamówiłam przesyłkę 7 grudnia na Allegro i do dzisiaj mi nie doszła. Była za ponad 100 zł. Brak kontaktu ze sprzedającym. Dzisiaj wystawiłam babie negatywa o treści: -NIESTETY. KOSMETYKI ZA PONAD >100 ZŁ< ZAMÓWIŁAM 7 GRUDNIA NA ŚWIĄTECZNY PREZENT, NIE DOTARŁY DO MNIE DO DZISIAJ. BRAK KONTAKTU. DOBRZE, ŻE ZAMAWIAŁAM ZA POBRANIEM, BO PRZYNAJMNIEJ NIE STRACIŁAM PIENIĘDZY I PODWÓJNYCH NERWÓW. SZCZERZE -NIE POLECAM! , a ta do mnie: Przed godziną do Pani pisałam, ale o tym cisza. na Pani życzenie anulowałam transakcję, ale negatywy wystawię, inne komentarze rozumiem, Pani nie. Tylko, że żadnego kontaktu nie było, a osób oszukanych w czasie świąt jest już 125 w ciągu ostatnich 30 dni. Jak mam to zgłosić do Allegro? Takich oszustów nie powinno być na tym serwisie.

Gość Allegrooo
Ja mam już na swoim koncie 60 pozytywnych komentarzy na które uczciwie pracowałam, bo wywiązywałam się z regulaminu, a tu jakaś baba mi oszczerstwa pisze.

Gość malinka226
no mnie orżneła laska na sukienkę 120zł zgłosiłam do allegro czekasz chyba do 30 dni zeby sprzedający sie skontaktował i ew załatwił sprawe polubownie... oczywiscie 0 kontaktu (wtedy mozesz przed upływem 30 dni zakonczyć czekanie) potem mozesz zgłosić na policję (do 60 dni od zakończenia transakcji..) no tylko ze zrezygnowałam z tego kroku... potem to ciebie ciagac będą po posterunkach, sądach, itp doszłam do wniosku ze za taką kwote nie warto (wiecej na bilety stracę + konieczność zwalniania sie w pracy ;/) na allegro wszystko jest opisane ;) poszukaj w zakładkach centrum rozwiazywania sporów czy cos takiego

Gość malinka226
aj ale nie zapłaciłaś... to i tak info w tej zakłądce bedzie, albo skontaktuj sie z pracownikiem allegro

Gość niechcemisielogowac
ale glupoty gadasz:/ idziesz tlyko raz na policje i skaladasz zeznanie i wydrukowane maile kiedy sie konaktowal sprzedawca;/ to trwa ok 30muinut pozniej cie zywaja jak cos ustala ogolnie masz wyjebane bo tam policja dziala a ty przychodzisz na zrobione:/ ja tak mialam z butamiodzyskalam pieanidze laczniez przesylka wiec nie gadajcie pierdol o sadach i ze to takie ciezkie len jestes to ejstes w dupe 120zł na własne zyczenie

Gość Allegrooo
Ja np. nie mam ani jednego negatywa, a teraz taka franca mi wystawi komenta z a oczekiwanie. Jak się skonsultować z tym pracownikiem allegro? To co, że nie zapłaciłam, ale złożyłam zamówienie. Miałam zamiar zapłacić, ale złe przeczucie mi nie pozwoliło. Jak zawsze płaciłam z góry, tak teraz zamówiłam za pobraniem i intuicja mnie nie zawiodła.

Gość niechcemisielogowac
pisz do alegro po pierwsze ze miesiac czekas zna przesyłke i jej nie ma po drugie poani miesiac po zakupie anuluje ci zamowienie co swiadczy o tym ze wogole tego nie wyslala po tzrecie zadaj dowodu wysylki jak jest taka madrala;]i gdzie jets owa paczka?

Gość Allegrooo
Dobrze, że nie zapłaciłam oszustce, bo bym musiała się prosić o własne pieniądze.

Gość niechcemisielogowac
to tez napisz:p i napisz do alegro ze ma tyle i tyle negatywow jak mowilas wyzej w przeciagu miesiaca tak? tam w pomocy masz zgloszenie sprzedawcy - po prawej masz liste za co zglaszasz sprzedawce

Gość Allegrooo
Ta baba mi napisała, że odwołała przesyłkę na moje żądanie jak ja tej przesyłki nie odwoływałam tylko cierpliwie na nią czekałam. Teraz mi ona nie potrzebna, bo po świętach i "po ptokach". Najbardziej mnie to wkurza, że baba kłamie i mi zabrudzi opinię swoim negatywem.

Gość niechcemisielogowac
to napisz wsyztsko do alegro! ze ona dzis ci laskawie chce anulowac przesyłke jak ty na nia miesiac czekasz i juz dawno powinnas wystaic negatyw! anpisz jak najszybciej to sie jej za dupe wezma a nie stekasz tutaj

Gość malinka226
do niechcemisielogowac czyli 3 dni urlopu w pracy znajoma kiedyś zgłosiła jakąś pierdółkę i wzywali ją chyba z 6 razy... wiec jednak rożnie bywa

Gość niechcemisielogowac
no to niewiem do ktrrej tojwa kolezanka pracuje jak ja chodzilam 20 - 21 tak jak mi pasowało

Gość burbrettt
podaj linka do tego wystawiającego

Gość Stary Wyga
dawaj namiar na tą bladż!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dawaj tego sprzedawce
zaraz się nim zajmiemy

Gość Allegrooo
To ona: magda-h2

Gość Allegrooo
Kto by chciał być oszukany o ponad 100 zł. Normalnie nie pojmuję takich oszustów. Wyobraźcie sobie, że czekałam od dzisiaj i moja cierpliwość się skończyła. Ja zamówiłam za pobraniem, ale szczerze współczuje tym co zapłacili z góry.