Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrooo

Problem z kłamczuchą i oszustką.

Polecane posty

Gość Allegrooo

Zamówiłam przesyłkę 7 grudnia na Allegro i do dzisiaj mi nie doszła. Była za ponad 100 zł. Brak kontaktu ze sprzedającym. Dzisiaj wystawiłam babie negatywa o treści: -NIESTETY. KOSMETYKI ZA PONAD >100 ZŁ< ZAMÓWIŁAM 7 GRUDNIA NA ŚWIĄTECZNY PREZENT, NIE DOTARŁY DO MNIE DO DZISIAJ. BRAK KONTAKTU. DOBRZE, ŻE ZAMAWIAŁAM ZA POBRANIEM, BO PRZYNAJMNIEJ NIE STRACIŁAM PIENIĘDZY I PODWÓJNYCH NERWÓW. SZCZERZE -NIE POLECAM! , a ta do mnie: Przed godziną do Pani pisałam, ale o tym cisza. na Pani życzenie anulowałam transakcję, ale negatywy wystawię, inne komentarze rozumiem, Pani nie. Tylko, że żadnego kontaktu nie było, a osób oszukanych w czasie świąt jest już 125 w ciągu ostatnich 30 dni. Jak mam to zgłosić do Allegro? Takich oszustów nie powinno być na tym serwisie.

Idź na psy.To jedyna możliwość.Możesz też napisać skargę na allegro,oni starają się załagodzić konflikt a jak nic nie da to tylko psy pomogą

Gość niechcemisielogowac
jak mogla anulowac transakcje jak niby wyslala? hehe klamczucha pisz do alegro ze pani miesiac po kupnie ie wyslala zadaj jak cos dowodu wysylki