Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę znac wasze zdanie

Czy kobiety powyżej 19 lat myślą o swojej przyszłości ?

Polecane posty

Patrzycie na faceta pod kątem czy rokuje na przyszłość ? Nie okłamujmy się, facet niezaradny, niewykształcony nie ma szans kupić nawet kawalerki i czinkłeczento w holenderskim gazie :classic_cool: Co to za życie gdy nie starcza na podstawowe potrzeby ? Nie lepszy jest ktoś może i niższy, może słabiej zbudowany, ale zapewniający kobiecie jakąś spokojną przyszłość ? :classic_cool:

Gość amadeo255
oczywiście że tak, po co wiązać z kimś z wiedzą że to na chwilę?

Wolicie faceta ze wzrostem 177, zaradnego, nawet przystojnego z twarzy, czy wysokiego, wzrostu 190 ale kompletną życiową lebiegę ?

Gość niezalogowana furgonetka
patrez na wszytsko, jesli widze że ma choć nikłe szanse na rozwój to daje sznase, ja bym mu pomogła się wybić...całkiwtego nieudacznika bym nie wzieła, kasy miec nie musi, ale pomysły i zaradnosć

Gość hoohoo
w wieku 19 lat kobiety mysla ze maja jeszcze wiele czasu i przewaznie marza ze poznają takiego ktory bedzie zarowno przystojny i zaradny, dopiero w sporo pozniejszym wieku patrza glownie na zaradnosc, posiadanie mieszkania itp

Pomysły i zaradność = kasa :classic_cool:

No niektore mysla. Ale co ma temat do tresci posta? To jakas oferta matrymonialna? Co ma wzrost do wyksztalcenia i zaradnosci?

cheek - bez komentarza

Gość gumowata;p
oczywiscie ze patrzymy ;) z chłopakiem który cpa , nadużywa alkoholu, szasta pieniedzmi na prawo i lewo, jest agresywny itp. nie zdecydowała bym się związać. Do tego wydaje mi się ,że wiek 19 lat to taki wiek w którym przestajemy chodzic ze szpanerami a szukamy sobie odpowiedzialnych kolesi :D

Gość gumowata;p
177 to wcale nie niski koleś:o

Gość hoohoo
nikt nie chce być z "kompletnym życiowym lebiegą" ale takich totalnych nieudaczników jest niewielu:P

Autorze, a moze jednak skomentuj te swoje farmazony bez ladu o skladu? :p co to w ogole jest? Buhaha

Gość jf90304390:)
tak mysla w ten sposob, ze jak juz skoncza tą swoja pedagogike, psychologie czy polonistyke, to znajda sobie ZARADNEGO faceta i bedzie git :) one nie musza byc zaradne, wsytarczy ze w ten spsoob pomysla o swojej przyszloszi

Gość niechcemisielogowac
napierdalam sama tyle zeby sobie kupic chate;p auto mam:p nie bede zadnautrzymanka:P

Gość sikirikitikimaki.
w wieku 19 lat to chyba myśl się jeszcze o teraźniejszości i zmienia chłopaków jak rękawiczki :). W zasadzie bardzo ważny czas, bo poznaje się zachowania drugiej osoby, cechy, których nigdy nie zaakceptujemy i te, które nam odpowiadają.