Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiKkk-Aa

Masturbacja w małżeństwie

Polecane posty

Gość NiKkk-Aa

Od razu napiszę co i jak. Otóż domyśliłam się i równocześnie mąż mi się przyznał, że sobie sam "radzi". Było mi przykro, jemu wstyd. Stwierdziliśmy, że zadbamy o nasze życie seksualne, bo przecież się kochamy i pożądamy, ale wszystko niszczył brak czasu, no i kiepska praca, która zabierała go naprawdę dużo. Niestety nie pomogło. Więc ja również zaczęłam sama sobie "radzić". I tak to trwa, i tak nam się toczy życie w cichym erotycznym milczeniu :o Jestem lekko podłamana i czuję, że blisko z mojej strony do zdrady tylko tak, dla zasady, żeby pokazać mężowi, że ktoś mnie chce :( :o

o nie. Tylko nie zdrada- skoro go kochasz to nie rób tego. A z Nim szczerze o tym porozmawiaj. Miejmy nadzieje, że coś się zmieni.

Gość NiKkk-Aa
Mówi, że bardzo chce, ale to ja go odrzucam. I może szczypta prawdy w tym jest, bo ja jestem seksualny demon, ale trafić na mój odpowiedni nastrój to trudna sprawa. No i na to nie ma czasu. Więc się nie kochamy :(

To może warto zrobić sobie raz w tygodniu taki wieczor ' we dwoje' ? Odstresować się przy winku, porozmawiać, a na końcu poszaleć w łóżku i zasnąć w swych objęciach :) - na pewno Was zbliży. Niespodzianki mile widziane.

Gość małolepsza
mnie by sie nie chciało memrać w cipce palcem a tylu chętnych -szybko szybko z jednej nogi spodnie i już jestem gotowa ,na stojaka w aucie i w domu,hydraulik listonosz ,energetyk,ale nie sex typu palcuwka

Gość małolepsza
a ile masz lat ,przepraszam że pytam

Gość NiKkk-Aa
Nie przepraszaj... 29.

hm, rozumiem. Beznadziejna, więc sytuacja :( A może to trochę przeczekać? Bo zmiana jego pracy, albo chociaż godzin pewnie nie wchodzi w grę, hm

lecz sie autorko !!! poszedł by podupczyc inną tez by byl problem radzi sobie sam z napieciem seksualnym ... tez problem \\skąd takie kobiety sie biorą?

Gość jesteś autorką normalną
zołzą, i jeśli facet woli sobie kapucyna strzepać, niż zabierać się za ciebie, to jesteś przegrana na maksa, jako kobieta...szkoda mi ciebie, bo dla chcącego nic trudnego.... a żeby pokochać się z mężem, zawsze czas się znajdzie....ale pewno nie za bardzo pragniesz męża, że ........

Gość gość
My rowniez po 60 pare uwielbiamy ten sposob pieszczenia swojego ciala, siadamy na przeciwko siebie ja pieszcze malego ona mala i potem zmiana ona mnie a ja jej. Naturalnie po kapieli b. mocno jej wylize malutka ona malego, b. te pieszczoty lubimy - sprobujcie to a naprawde bedziecie zachwyceni tak jak my !!! Zona moze 4-5 x sie podniecic, oczywiscie przy Masturbacji i lizaniu to sa niezapomniane chwile, zalujemy ze dopiero teraz to poznalismy, to piekny sposob pieszczot.