Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anussiak 2

Czy on po prostu mnie nie chce?

Polecane posty

Gość anussiak 2

Spotykam się z facetem, 30 lat, po rozwodzie, bardzo szybko się w nim zakochałam ( nie wcale do łóżka mu nie wlazłam jeszcze), ale często jestem nim bardzo otwarta w sensie pokazuję że mi na nim zależy, a kiedy powiedziałam że chcę z nim być a on odpowiada "wszystko zależy od ciebie" , albo jak już jadę do domu po miłym spotkaniu, pocałunki itd. i mówię "a jutro pewnie nawet do mnie nie zadzwonisz" on na to" nie zadzwonię , bo nie lubię się narzucać", a jak ja zadzwonię że chcę się spotkać to od razu do mnie leci, nie pomyliły mu się role? to ja mam zabiegać?

Gość akronima
On wie ze ma cie w garsci wiec nie czuje potrzeby sie wysilac. Na pewno mu to imponuje ze lata za nim baba, ale wierz mi, na dluzsza mete to nie przejdzie. Albo odwrocisz role (tzn. on ma walczyc o ciebie) albo przygotuj sie na bycie pania tymczasowa, dopoki nie pozna takiej, o ktora to musi sie postarac...

Gość dobry boze
jaka ciamajda. kobieto, uciekaj poki mozesz!

Gość anussiak 2
tak myślałam że zrobiłam błąd mówiąc mu o tym... tylko teraz się boję że jak zacznę olewać to on mi podziękuje.... :(

Gość anussiak 2
dlaczego ciamajda ? :P

Gość afrykański budda 123123123
Gośc Cię szanuje, nie narzuca się, nie chce na siłę zaciągnąc do łóżka więc nie marudż. Taki widocznie jest, mam takiego kolegę woli się nie narzucać, jest cichy i spokojny, zapewniam że nie jest ciamajdą, poprostu taki jego urok.

Gość anussiak 2
hmm z tym łóżkiem to tak nie do końca, próbuje się dobierać,ale jak powiem nie to pozostaje na przytulaniu , a nie chcę dlatego właśnie że boję się już totalnej olewki

Gość lalalkalaka
dziewczyny dobrze pisza, że jak ma coś z tego być, to on musi się postarać..a ty nie ułatwiaj mu tak, nie mów tyle o swoich uczuciach, trochę niepewności co do ciebie tylko go zachęci...

Gość lalalkalaka
i mam nadzieje, że to nie jakiś internetowy cwaniaczek z portalu randkowego:O

Gość anussiak 2
nie coś ty, poznany w całkowitym realu ;)

Powiem Ci tak, z mojego pkt widzenia, kobiety często myślą że będąc niedostępne ( w sensie seksualnym ) zrobią na facecie wrażenie, otóż nie do końca, facet mając 30 lat zazwyczaj wie co robi i czego chce jeśli kobieta odmawia myśli że albo jest coś nie tak, albo laska udaje świętoszkę co go w dłuższym okresie zniechęca do działania gdyż nie ma zamiaru całe życie prosić się o sex. Bardzej wyrafinowani poczekają aż dostaną, wezmą i zapomną, normalniejsi odpuszczą i znajdą inny obiekt westchnień, tak że nie ma reguły. Osobiście nie cierpiałem nigdy lasek które udawały święte, bo w większości przestawały takie być wsiadając do dobrej klasy samochodu, reszta w tym wieku w większości już zajęta.

Gość anussiak 2
przestawały takie być wsiadając do dobrej klasy samochodu właśnie on ma dobrej klasy samochód :P nie chcę też żeby pomyślał że ma kase to już majteczki w dół ,ale wiem że nie można przeginać za długo

Ale w czym problem? Jeśli sama masz na niego ochotę to rób to na co masz ochotę. Ja również do póki nie poznałem obecnej kobiety, za którą szaleje, nie okazywałem jakiegoś nadzwyczajnego zainteresowania, byłem po rozwodzie i poprzednia partnerka to był typ lawirująco-wyzyskujący, wpadła ze mną gdy miałem 19 lat i wytrzymałem z nia 10 dla syna którego kocham najbardziej na świecie. Po rozwodzie byłem wyjątkowo ostrożny, 1 żona nie pracowała 1 dzień a dostała połowę wszystkiego nawet tego co odziedziczyłem, a było tego trochę, lecz sprzedane zostało i poprostu z dnia na dzień zrobiła przelew na swoje konta i zostałem z zerem w gotówce, owszem mam mieszkanie i bardzo dobry samochód, tyle że ona wzieła gotówke, więc póżniej byłem wyjątkowo ostrożny. Pozatym nikt nie kupi kota w worku, nie ukrywajmy, nie wszyscy pasują do siebie pod względem seksualnym.

Gość anussiak 2
w tym problem że boję się że będzie mi z nim za dobrze , bo już naprawdę odleciałam.... i że na tym się skończy ,bo teraz się zachowuje jakby mu za bardzo nie zależało

Czego oczekujesz, że zaręczy się z Tobą zanim pozna Cię lepiej, jeśli jest normalny nie zrobi tego, ile masz lat? Pytam z ciekawości. Ty sama się męczysz nie idąc z nim do łóżka, takie mam wrażenie. A ja myślę, że jesli mu zależy i będzie wam dobrze to dość szybko zapełnisz lukę w jego pustym życiu. Piszę z doświadczenia, choć każdy przypadek jest pewnie inny.

Gość anussiak 2
między nami jest taka chemia , że nie mogę od niego oderwać rąk ani on ode mnie i chyba naprawdę już dłużej się nie będę męczyć , ani jego, bo za to jakiego go zostawiałam nieraz napalonego niejeden mógłby się na mnie boczyć a on mi odpuszczał bez słowa ,ale oprócz tego czuję do niego coś więcej ,wiem że znam go krótko, nie umiem tego wytłumaczyć , może mi się tylko wydaje, zobaczymy

Gość anussiak 2
26 , jasne że się nie zaręczy, nie liczyłam na to :D co ja zrobię że mam duszę romantyczki :(

Gość anussiak 2
i pewnie wygłupiłam się z tym że tak szybko mu wypaliłam że chcę z nim być? co ja zrobię że jeszcze nigdy nie byłam niczego tak pewna i przyjęłabym każdą jego wadę, prawdopodobnie do czasu ale jestem w fazie takiej fascynacji jakiej nigdy jeszcze nie doświadczyłam

26 lat. Ja bym się ostro pomarszczył gdyby piękna kobieta na której mi zależy doprowadziła mnie do pewnego stanu z którego odwrót jest jak policzek:)) Naprawdę nie rozumię jak możecie się tak męczyć. Co będzie to będzie, przynajmniej będziesz mieć świadomość że próbowałas, moja chyba nie żałuje że zaryzykowała i choć jak każdy mam wady mam wrażenie że ona ich nie widzi i o to w tym chodzi. Tylko zrób to tak by się nie spodziewał:))) że to już tu i teraz:)))

Gość anussiak 2
nie mogę się doczekać :D chciałabym jednak w tym w łóżku wiedzieć, że on coś do mnie czuje... co innego gdyby mi też był obojętny..

Myślę że skoro Ci odpuszcza policzki:))) Czuje:))

Gość anussiak 2
hmm chciałabym żeby tak było.. w każdym razie nap pewno tak sobie będę wkręcać w łóżku :O no nic ,idę spać, dzięki że popisałeś i dobranoc 🖐️

cześć. I śpij spokojnie:)) Bez myślówek:)) Założe się że Ci się przyśni:))))

Gość anussiak 2
prawie co noc mi się śni ;) 🖐️