Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terpsychoraa

Nie chce mi się jeść :(

Polecane posty

Gość Terpsychoraa

Dokładnie od 3 dni (zaczęło się w niedzielę) nie mam w ogóle ochoty na jedzenie. Tzn. jestem głodna, czasem nawet tak mnie ssie że ciężko wytrzymać, ale za każdym razem gdy pomyślę o jedzeniu robi mi się nie dobrze. Od niedzieli moje codzienne menu wygląda tak, że jem tylko 3 (zdarzyły się i 2) posiłki i każdy jest o połowę mniejszy niż zwykle. Dodam że się NIE odchudzam i nigdy nie miałam takiego zamiaru bo zawsze byłam bardzo szczupła pomimo tego że jem sporo, o słodyczach nie mówiąc. Teraz na słodycze nie mogę patrzeć :(. Najgorzej jest rano, tak mniej więcej do godziny 11-12, po południu nie jest mi już tak niedobrze ale i tak zjadam mniej niż zwykle. Przez tą całą "dietę" jest mi coraz częściej słabo, schudłam już 2 kg i boję się myśleć co będzie jeśli to za kilka dni nie przejdzie. Dodam też że zaczęło się właściwie w pierwszym dniu okresu, dziś jest trzeci i wszystko trwa dalej, czy to może być przyczyną? Mam już okres parę dobrych lat :P i NIGDY nie miałam takich dolegliwości. Brzuch mnie nie boli, ale dwa razy miałam biegunkę (i to dość ostrą), na zmianę z normalnym. Proszę o pomoc :(

Gość juleczka145
Moja siostra też tak miała. Dokładnie te same objawy. Poszła do internisty, opisała objawy i od razu wiedział co jest grane. Nie pamiętam jak się to nazywało i jakie leki dostała, ale lekarz tu musi niestety zadziałać. Samo nie przejdzie ;) Zdrówka życzę ;)

Gość KaAgKaAtKaA
Hejka ;) Mi też często nie chcę sie jeść. .. no i nie jem wtedy .... Schudłam kilka kilogramów i w sumie to sie cieszę, są czasem takie dni, że jem jeden bardzo skromny posiłek .... Ja osobiście się tym nie przejmuję, a mdłości leczę melisą i imbirem w korzeniu .... wywar smaczny i bardzo mi pomaga ;) No oczywiście trzeba to skonsultować z lekarzem, ale 3 dni bez apetytu to nic strasznego... Często też mam takie ssanie w żołądku, ale jak patrzę do lodówki to na nic nie mam ochoty ... myślę co by tu zjeść - a jak na nic nie mam ochoty to nie jem hihihih...Proste. Jednak jeśli ten stan sie utrzyma to radzę pójść do lekarza ;) A jesli się do niego wybierzesz to jestem bardzo ciekawa co Ci powie - będę czekac na wpis ( Oczywiście mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!)