Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowana furgonetka

nie lubie pracować:/

Polecane posty

każda praca mnie nudzi... non stop to samo, w sumie teraz mam 1 prace taką normalna wcześniej zawsez do niemic na opieke jeżdziłam... po prosro nie chce mi sie wstawać i codzinnie dzień świstaka, w sumei nie mam co narzekac bo praca nie ejst ciężka, ...ale kurde na nic nie mam czasu.... zastanawiam sie nad własnym biznesem w przyszłości...

przynajmniej sama bym sobie ustalała kiedy ide kiedy nie, może i roboty więcej ale swobody też... i sama kontroluje co robię... ale teraz jestem w miescie w którym nie wiem czy sie ostanę wiec dopiero moze za rok... jestem tu na zaocznych tle dobrego, moge z mojego kochanego szczecina doijezdzać...

a nad jaka brańżą myślałaś?

Gość no tak sa plusy i minusy
w sumie jak nie wstaniesz to nie zarobisz. poza tym wszystko na Twojej glowie. Martwisz sie o zbyt, o papiery wszelakie, finanse. czasem dochodu nie ma, a placic podatki i zusy i inne trzeba. pewnie, fajnie jest, dowolnosc taka, swoboda. Ale tez dochodza innego typu problemy. Ja bym chyba na dluzsza mete nie dala rady uzerac sie z urzedami ;)

ja lubie jak jest praca ciekawa, dobrze płatna i obcuje się z fajnymi ludźmi, kiedyś miałem taką:) teraz mam zwykłą bez fajnych ludzi a płace zróżnicowane chyba ze sobie ukręce to mam lepsze zysk.

no własnie u mnie nuda, siedze w biurze z 3 facatami, 2 to mi szefowie, żonaci ehhe i jeden starszy... nie robie noc ciekawego, czas wolno leci...

mozesz się śmiać uwielbiam ciuchy i kocham ciucholandy. Myslałam nad ciuchami uzywanymi .:)

no w sumie to chyba w iare dochodowe, a ska wieżmiesz te ciuchy?? ja bardziej myslsłam cos o pośrednictwie pracy w niemczech plus skozła językowa

now sumei wiem, ze urzędy itd...ale mys le ze jakoś bym to ogarnęła... urlop kiedy chce...ja rządze ludzmi...w zamian za to moge latac z papierami.... z rszta tusk obiecuje zmnijszenie biurokracji;\P

bo to chyba i tak musisz na kilogramy kupowac nie mzoesz sobie przebierać..... chyba ze bedziesz sama je potem przebierac i np wyceniać....te lepsze

bo są dwa rodzaje takich hurtowni na kilogramy czyli kupuje kota w worku i przesortowane na wycenę i kupuje wtedy drozej ale wiem co kupuje

aha... kurde. w ogóle ja chyba sama nie wiem czego chce... chyba jestem po prostu leniem:/ nie ma to jak studia... spisz długo i jak nei chcesz to nie idziesz..:P