Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minoduesp0000

wymioty całą ciążę-ktoś tak mial help!

Polecane posty

Gość minoduesp0000

Witam,postanowiłam napisać na forum ,szukam dziewczyn które przechodziły to co ja.Jestem już w 29 tc i wciaż towarzyszą mi wymioty,zwłaszcza rano na czczo,i nie jest to treść pkarmowa tylko żółć,jak zjem śniadanie to zdarza mi się je także zwrócic.Jestem już załamana tym faktem,dodatkowo ciągle mi się odbija,mam kwaśny smak w ustach,dodam ,że przed ciążą nie miałam takich problemów.Moj ginekolg rozkłada ręce,byłam już u gastrloga ale on także mi nie pomógł i spławił.Zastanawiam czy jakiś refluks mi się nie zrobił.Dziewczyny co robić????

Gość minoduesp0000
nikt tak nie mial?

poczekać do końca ciąży. ja wymiotowałam tylko do końca 14 tygodnia, ale moja ciocia w każdej z 2 ciąż wymiotowała do 40 tygodnia. i nikt nic na to nie poradzi. po prostu tak twój organizm zareagował na ciążę. to się czasem zdarza! wiem że to uciążliwe, ale musisz to jakoś przetrwać.

ja sie zgłaszam wymiotowałam nawet na porodowce :( niestety takie przypadki jak nasz sie zdarzaja ... ja meldowałam sie czesciej do lekarza bo wymioty mialam kilka razy dziennie

Ja też się zgłaszam wymiotowałam chyba 30razy dziennie do 5 miesiąca ,potem sporadycznie ,ale sie zdarzało, na porodówce też oczywiscie ,ale ponoć normalne -Trzymaj się wiem przez co przechodzisz