Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka1100

jak go ośmielić?

Polecane posty

Gość Werka1100
patrzcie Werka zrobila sie zazdrosna... hahahahaa... Spokojnie zbereznik nie jestem zazdrosna Chodziło mi ze usmiecham sie do tego gościa, ale to nie działa tak jak bym chciała,,,,

Gość prawiczek 26 ;]
Sposobów jest wiele. Mnie biednego jak jedna podrywała przez dotyk to wyglądało to mniej wiecej tak że: dotykała moich włosów żeby sprawdzić jak sie niby żel trzyma :P jak siedzieliśmy koło siebie to podczas rozmowy mnie dotykała to za kolano/ udo itp. szturchała mnie nogami o moje nogi uśmiechając się przy tym ;] .. jak siedziała koło mnie to się lekko starała tak wtulić ;] i jak tylko ją objąłem to była wtulona już cała :D...dużo tego było ,a dlaczego nic nie wyszło ...no jakoś chyba mnie do niej nie ciągnęło tak mocno.

Gość niezalogowana furgonetka
a Ty myslałąę sze ska jestem ze tak dalko??? no uśmiech jet dobry...ja chyba niestety psuje atmosferę gadulstwem, gadam bez przerwy...:/

Gość prawiczek 26 ;]
Sytuacje z przytulanie to jak byliśmy sam na sam na piwku ;] ,a nie przy wszystkich znajomych.

kurde prawiczek26 a całowaliście sie?? bo ja mam wrazenie ze ten mój ten tak robi..:/ ale jednak całusy były, wiec nie wiem..:/

werka podejdz do nie go i zagadaj... jak? byle jak.. czesc, wiem ze to glupie ale mam do ciebie pytanie, co myslisz o kobiecie ktora rano przypalila kasze??? :o - co?? ble ble - mam taki problem ze do mojej wspollokatorki co wieczor przychodzi facet i wtedy traci glowe, wczoraj przypalila kasze? co o tym myslisz?? - ble ble... - myslisz ze jest zakochana??? - ble ble... - hahaha ciekawa jestem czy ty na mnie tez bys tak dzialal... ?:P no mam ci caly dialog ukladac??? :D

Gość prawiczek 26 ;]
nie całowaliśmy się bo jakoś nie potrafiłem jej pocałować. Dodam że z całowaniem nie mam problemu i sam nieraz potrafiłem zainicjować całowanie ,ale z nią jakoś po prostu nie mogłem :D

Gość Werka1100
Prawiczek ja sie obawiam że sie do niego przytule a on się zawstydzi i po prostu nic nie zrobi i będzie mi głupio Wnioskuję tak dlatego ze takich drobniejszych gestów juz próbowałam jak z włosami i żelem itp, tylko się uśmiechnął i nic....

Gość prawiczek 26 ;]
Powiedz mi ,a co miał zrobić niby jak go dotykałaś za włosy itp ? Ja też zazwyczaj się tylko uśmiecham w takim wypadku.

nie to nie:P

to ja myslalem ze mnie bedziesz namawiac a ty taka...? :D chyba bede Cie musial skasowac z moich sennych projekcji... :P

a co?? mam na Tobie teraz Twoje rady wypróbowywać;)?

hehe ciekawe co sobie wyobrażasz...moze przewracanie gałkami ocznymi w trakcie...;)?

nie... :) moje marzenia senne opowiadam tylko w realu... :) ale nie obraze sie jak mi wyslesz pelna fotke, odesle Ci cos z zalacznikiem... :P zbereznik85@gmail.com... :P

Gość Werka1100
Powiedz mi ,a co miał zrobić niby jak go dotykałaś za włosy itp ? Ja też zazwyczaj się tylko uśmiecham w takim wypadku. No nie wiem, choćby przy następnej rozmowie dotknąć mnie tak choćby od niechcenia czy jakos już przełamac ta swoją sztywność, objąc lekko, cokolwiek żebym poczuła ze sie mnie nie boi...

jestes felernym rocznikiem:P hehe wyśle i co? potem bedą krążyły po forum:P

Gość prawiczek 26 ;]
Co du dużo mówić . ja jako prawik wiekowy powiem tak ,że jak laska daje mocne sygnały i powrarzają się one regularnie i jednoczesnie się mi taka dziewczyna podoba to niema opcji żeym się jeszcze jakoś opierał. W moim przypadku dziewczyna co mnie "uwodziła" najzwyczajniej w świecie mnie nie kręciła więc na jej zazepki odpowiadałem raczej w chłodniejszej wersji. Gdyby jednak takie same czynności robiła taka która mi sie bardzo podoba to bym nie zwlekał ;]

hmmm.... mówiąmi niektórzy , ze jestem podobna do kasi cichopek, nie wiem.. ja ma proste włosy i brązowe oczy...ale w sumie coś w tym jest...

ahahahhahaa... sie okaze, kasie znam... :P ;) zabawne z reszta... :) w telewizji wydaje sie wyzsza... :D

a jakbys sie upił to z tą która cie nie kręciła a podrywała mógłbyś sie całować??? boto mnie zastanawia...

jak to znasz?????osobiscie?

jak ja to nie wiem, ale napewno gdybys Ty sie upila to bym sie z Toba nie calowal... :) nie korzystam z takich okazji... :) :P

a co to? cos wielkiego?? wiecej ludzi znam z tego programu... :D czasem chodzimy razem do klubu... :D nic wielkiego... :) normalni ludzie, mroczek ze mna studiowal np... :)

to pytanie było do prawiczka !! bo podejrzewam ze mój tez nim jest i sie wstydzi moze na trzeżwo , wiadomo jak to jest kurde jade tam do |Ciebie, mroczeeeeeeeeeeeek, wow

Gość Werka1100
Co du dużo mówić . ja jako prawik wiekowy powiem tak ,że jak laska daje mocne sygnały i powrarzają się one regularnie i jednoczesnie się mi taka dziewczyna podoba to niema opcji żeym się jeszcze jakoś opierał. Ale ja jestem pewna ze mu sie podobam i na pewno nie jestem obojętna