Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadrugaIza

dlaczego tak trudno odejść

Polecane posty

Gość tadrugaIza

dlaczego jest tak trudno odejść od kochanka zostawić go???

Gość kobiecakobietkano1
będzie Ci łatwiej, gdy będzie taki moment w życiu, kiedy zorientujesz się, że nie możesz na niego liczyć...że jesteś sama..... wiem to z własnego doświadczenia... mimo, że go kochałam, byłam "tylko przyjaciółką" a on był dla mnie wszystkim i jemu to pasowało...po tym jak wylądowałam w szpitalu a on nawet nie zadzwonił odbiłam się.... zakochałam na nowo (nieważne, że nieszczęśliwie)... teraz utrzymujemy kontakt tel. na święta głównie, mam wrażenie, że jemu szkoda, że juz mnie nie ma... a mi nie...choć nie mam powodu, żeby obrzucać go mięsem. Trzymaj się!

Gość volga_jasnowidzaaa
jak ty nie masz odwagi zeby zerwac..to pewnie on to zrobi:D:D:D tak było u mnie..tyle czekałam zeby zerwac, jakis odpowiedni momemnt az w koncu mnie olał:D

Gość tadrugaIza
najgorsze jest to że on nie chce skończyć. kiedy tylko może to dzwoni i przyjeżdża a jak byłam chora to bardziej się przejmował niż mąż to on mnie wiózł do lekarza nie mąż ....

Gość wyższy wymiar
uzależnienie psychiczne ma moc. Mozesz nie poradzić sobie sama. są 2 wyjścia-terapia albo związanie z kochankiem