Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adafagahg

sukienka na studnowke!

Polecane posty

krój i pomysł jest ekstra :) bardzo mi sie podoba i wcale nie uważam że powinna być granatowa :) z kolei duzym minusem jest dla mnie materiał, nie przepadam za satyną i jej podobnymi, troszke miniona epoka jak dla mnie ale trzeba przyznać że albo zdjęcia są tak korzystne albo jakość kiecki tak wysoka, bo w tej z linka material zdaje sie wizualnie niemal wcale nie przeszkadzac :)

Gość adafagahg
zgadza sie material jest satynowy, sliski le wg jest elegancki. dobzre dopasowuje sie do ciala:) zalezy co kto woli, ja jestem bardziej za styna niz za zwykla sunkienka nie wiem z czego :)

Gość adafagahg
tyle ze mam taki problem ona jest troche chyba za dluga? nie straci fasownu gdy obetne ja z 5-10 cm? zna sie ktos na tym?:)

no przestań! akurat długość jest jej niesamowitym plusem :P idealna za kolanko, niesamowicie elegancka dzieki temu, poza tym w takiej długości niemal każde nogi wyglądają super zgrabnie. jeśli ją obetniesz straci niemal cały swój urok, nie niszcz jej bo jest świetna, błagam :P

Gość adafagahg
ok zobacze jak bede w niej wygladac, juz ja zamowilam mam ja odebrac w piatek:) w kolorze granatowym, a jakie doatki do tego? korale czy cos z dzetami?

na zdjęciach jest z koralami i wyglada ładnie ale zdaje mi sie że "na żywo" bezpieczniej będzie z czymś klasycznie biżuteryjnym (np. srebro z kamieniami). przez ta satyne i zdobienia sukienka jest juz dosc mocno strojna, nie szalałbym więc z wielkimi koralami. dobralabym migotliwy naszyjnik, albo kolczyki i dużą bransoletkę. w kazdym razie radzilabysz szlachetne metale do niej