Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaaa2090

bicie serca u dziecka

Polecane posty

Gość prowokacja a juz szczególnie
masz 20 lat- młoda jestes-juz 3cia ciaza?

Gość dorotaaa2090
a moze samo wyleci ze mnie ta ciaza obumarla ? nie chce tego zabiegu bo raz go mialam i nie chce:(:(

Gość dorotaaa2090
tak mam 20 lat i bardzo pragne dziecka z moim chlopakiem

Gość prowokacja a juz szczególnie
jak bedziesz miała męża to bedzie i dziecko

Gość przykro mi....
trzymaj sie... Ja tez teraz jestem w ciazy po poprzedniej stracie. Od 29dc leze plackiem w lozku Mimo wszystko powodzenia, dasz rade, jeszcze bedzie ci dane zostac mama

Gość axcdeqa
słyszysz co do Ciebie nmówią? czy udajesz? chcesz czekac tydzien czasu na USG chyb jestes jakas nienormalna?lec gdzie indziej jak najprędzej, pełno jest klinik z dobrymi specjalistami, nie przesadzaj. lekarz nic Ci nie powiedział wiecej? ze macica sama sie oczysci? albo ze masz skierowania na czyszczenie? coś zajeżdza to prowokoacją i nie pisz cąły czas, ze sie nie pozbierasz tylko lec gdzies do lekarza, w takim tanie wszedzie Cie przyjma!!!!!!!!!!!!!!

Gość dorotaaa2090
w lutym 2010 roku bylam potem w sierpniu 2010 r i teraz w październiku zaszlam ponownie myslalam ze ta ciaza tym razem sie uda ze wszystko bedzie wporzadku

Gość przykro mi....
2 stracone ciaze i nic nie wiesz na temat zabiegu i poronienia??

Gość dorotaaa2090
lekarz w szpitalu na pogotowiu chcial mi zrobic zabieg ale sie nie zgodzilam chce sie upewnic u innego lekarza

Gość przykro mi....
po stratach tak szybko lekarz pozwolil Ci sie starac znowu?? Badan nie robilas?

Gość dorotaaa2090
w 2 ciazach krwawilam ostro a teraz nic nie krwawie ani nie boli mnie brzuch

Gość dorotaaa2090
nie lekarz powiedzial ze mam czekac 3 miesiace ale ja nie chcialam tyle czekac chce miec dziecko :(

albo to jakieś jaja, albo wstrzymaj sie z ciążami jak wydoroślejesz

Gość weronka2323
ale to chyba na pewno prowokacja bo to niemozliwe zeby lekarz wypuścił z obumarłą ciążą, a po za tym ten acard..........

Gość dorotaaa2090
to nie sa jaja ja poprostu pragne miec dziecko juz. Jestem dorosla obydwoje z chlopakiem chcemy miec dziecko

Gość dorotaaa2090
sama sie wypisalam na wlasne zadanie nie zgodzilam sie na zabieg. Mówie o tym ze chce isc do innego lekarza bo ten mogl sie pomylic

Gość dorotaaa2090
a o tych tabletkach acard wyczytalam na forum

Gość weronka2323
dorotaaa2090 .................to dlaczego nie lecisz do lekarza natychmiast, na pewno zebyś była poważna to byś nie siedziała na kafeterii tylko poszła do specjalisty, tydzień czasu moze tylko pogorszyć twój stan

ale to jak postępujesz nie jest do końca ok jeśli straciłaś ciąże to wsztrymaj sie chociaż parę miesięcy, bo nigdy sie nie uda organizm musi odpocząć, a nie bombardować go kolejnymi ciążami raz za razem boże dziewczyno poczytaj trochę, jeśli nie słuchasz lekarzy, to czasem wystarczy

z tym acardem to już przegięcie rozumiem, ze jesteś młoda, ale chyba trochę niedojrzała

Gość dorotaaa2090
nie biore tego acardu ja tylko wyczytalam o nim na forum

Gość dorotaaa2090
to ile powinnam czekac az bede mogla zajsc w ciaze?

Gość weronka2323
acard z ulotki "zapobieganie zawałowi serca u osób z grupy dużego ryzyka, w niestabilnej chorobie wieńcowej, u osób po przebytym zawale serca, stan po wszczepieniu pomostów aortalno-wieńcowych, angioplastyce wieńcowej, zapobieganie zatorom naczyń mózgowych u osób z migotaniem przedsionków, u osób po przebytym udarze niedokrwiennym mózgu, u osób z zarostową miażdżycą tętnic obwodowych, zapobieganie zakrzepicy żylnej i zatorowości płuc u osób długotrwale unieruchomionych" to chyba jednak prowokacja bo jak acard by mógł pomóc jej dziecku a ja wyczytałam ze niektóre kobiety biorące acard na jakieś swoje problemy ze zdrowiem poroniły

w Twoim przypadku poczekaąłbym jeszcze dłużej niż mówią lekarze trochę tych poronień było, przykra sprawa

Gość dorotaaa2090
a ja wyczytalam na forum jedna dziewczyna pisala o tym ze ginekolog jej wypisal ten acard i urodzila zdrowe dziecko

Gość weronka2323
poronienie to strasznie przykra sprawa ale jakoś nie chce wierzyć ze osoba po tylu poronieniach nie wie co jej grozi jak nie pójdzie do lekarza

Gość weronka2323
dorotaaa2090 ................ale u dziecka dziewczyny o której piszesz tez przestało bić serce jak u Twojego?