Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

ostra akcja na imprezie

Polecane posty

Buahahhhaha :D Na pewno facet jest zajebiście podniecony jak laska depcze mu po bebzunie szpilami :D Do tego gibie się jak małpa :D

nie wiem właśnie dlaczego ona tak koncentruje się na jego twarzy, ale filmik dla mnie jest fajny.

wiem o co w tym biega. Widziałem różne z tym filmiki, ale tutaj to jest fajnie zrobione, bo na imprezie.

Gość nie wiem co ma w tym
byc fajnego, mozna powazna krzywde zrobic facetowi

Gość jakbys nie widzial to staje
butem na jego twarzy - a but ma wielki obcas, raz nawet sie zeslizgnela, jak straci rownowage to moze tym obcasem nawet trafic do buzi, to nie sa zarty :/ jesli chodzi o klate to tam raczej sie nic nie stanie, ale na twarzy roznie moze byc, a nie sie poslizgnie i trafi mu w oko :/

rzeczywiście z tą twarzą może i przesadziła. A generalnie podoba Ci się ta akcja? Zrobiłabyś coś podobnego facetowi?

Gość moglabym zrobic, nic w tym
specjalnego nie ma, ale na pewno mnie to nie kreci, wrecz nie rozumiem co tu moze krecic :) nie mam sklonnosci masochostycznych wiec moze i dlatego, zdecydowanie wole inne zabawy :P

dałbym sobie to zrobić dziewczynie, ale raczej nie pozwoliłbym, żeby stawała w butach mi na twarzy. Co innego bez butów.

Gość mogła mu przecież
wybić oko:o

ale gówno i jeszcze topy o tym zakładają p.s. a gdzie wy spiepszacie na inne topy. Ile mam czekać na odpowiedzi??? jest to niezbyt kulturalne ostra i dyrektore