Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

grzybica???

Polecane posty

Mam problem od 3 dni swedzi mnie i piecze w okolicach pochwy podejrzewam ze to grzybica bo sa jeszcze dodatkowowo zoltawe uplawy mam umowiona wizyte u ginekologa ale dopiero na 12 stycznia czyli w przyszlym tyg ;/ co moge zrobic zeby zalagodzic objawy do momentu pojscia do lekarza?? jakies leki bez recepty dobre?? prosze o pomoc dzieki!!!

no wlasnie chce w aptece o cos poprosic bo do lekarza ide tylko te pare dni chce jakos funkcjonowac i zalagodzic to cholerne objawy

mysle ze powinni sie zgodzic, jak w porzadku aptekarka to powinna dac ci jakies globulki na recepte, a jesli nie uda sie to kup ten clotrimazol, nie wyleczy ale powinnas odczuc ulgę

Gość bez recepty
silny i dobry jest albothyl clotrimazol to gówno w dzisiejszej dobie na recepte gunoxin 1 globulka bardzo dobra i silna oraz gynalgin polecam

Gość to zależy co jak na kogo
działa. Abothyl na mnie nie działa i na dodatek piecze, tabletki dopochwowe clotrimazol jak dla mnie są ok i też można je kupić bez recepty a są znacznie tańsze niż albothyl

Gość dobra rada dla ciebie...
pierwsze słyszę żeby tabletki clotrimazol bez recepty były... Idź lepiej do jakiejś zaprzyjaźnionej apteki... powiedz że masz lekarza za parę dni ale do tego czasu nie wytrzymasz... Albo zadzwoń do lekarza że to nagły wypadek i nie możesz czekać... z reguły przyjmują... zależy od lekarza...

le nie jest az tak tragicznie od wczoraj mniej mnie piecze ale dalej czuje dyskomfort.takze jakos dam rade mysle do srody

no właśnie w aptece pani mi sprzedała bez recepty jak byłam w sytuacji podobnej jak autorka :)

tak i wcale nie robiła jakichś ceregieli, sytuacja była podobna-swędzenie , pieczenie a wizyta za trzy tygodnie

kup - jesli ci sie uda clotrimazolum w globulce, masc tez!! uzywajac globulek smaruj dodatkowo okolice intymne, swedzenie moze troszke sie rozszerzyc.