Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MISKA111

ZAMIAST WKŁADEK - KAWAŁ RĘCZNIKA JEDNORAZOWEGO

Polecane posty

Gość ja tak robie od dawna
a po co codziennie? Takas mokra? ;)

Gość yyyyyy że co
no ale po co tak robic codziennie? ja nawet w dni plodne nie mam az tyle wydzieliny zeby wkladki nosic. wkladek uzywam tylko dzien po miesiaczce

jak mam okres to dodatkowo przeciez podpaska. A czym sie rozni obrzydliwy zakrwawiony tampon od obrzydliwego zakrwawionego papieru toaletowego?

Gość MISKA111
bazienka ? jakie jaja bo nie rozumiem :) to ja na cały okres zużywam ponad 32 tampony. chyba chuda jesteś i niedożywiona

Gość tak tak ataaaaakkk
jezu ona mówi zamiast wkładek a nie zamiast podpasek w trakcie okresu jest różnica każdy robi jak robi ale teksty typu- a po co, a czemu musisz itd są niestosowne bo wyobraźcie sobie, że niektóre kobiety mają dużo śluzu, nawet przed i po dniach płodnych czepiacie się udając świętoszków a prawda jest taka, że mimo iż odgrywacie tu rolę ekspertów higieny to na codzień -nie myjecie tyłka po kupce -dłubiecie w nosie -nie myjecie rąk po każdej wizycie w toalecie i inne jeszcze gorsze taka prawda

Akurat rece myje po wizycie w kibelku :D Ale uzywam papieru zamiast wkladek i bede uzywac. I na pewno nie myje tylka po kazdej wizycie w kibelku i zalatwienie potrzeb fizjologicznych ;)

Gość miska111
mam kol. w pracy która wyjdzie z kibla i ręce wącha

Gość FDHJK
MÓJ TRWA 7 DNI