Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusiaaaaa

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość lusiaaaaa

Jestemm w takiej sytuacji: Mieszkam z chlopakiem juz od 16 miesiecy..Problem w tym ze ma dziecko,jest p[o rozwodzie..dziecko akceptuje tylko sek w tym ze mysle ciagle ze on mopze do niej wrocic. zdradziła GO i mowi mi ze niema takiej opcji i nie kocha jej itp,powodów niby tez nie mam ale mysle o tym.Wyobrazam sobie jak brali slub a ja nigdy ne wystapie w tej sukni chyba ze dostanie uniewaznienie koscielnego ale wiem ze potrwa długo jak narzie to moge liczyc na cywilny ja mam 23 lata on 29. Kurcze ciezko mi nie mam komu sie zwierzyc bo mieszkam u niego i malo kogo zdazyłam tutaj poznac i prosze o jakies rady bo zadreczam sie tym a kocham go tak bardzo i nie wyobrazam sobie zycia bez Niego.

Gość nie//
nie szukaj problemu dziewczyno,pewnie że jest ci przykro że jestes tą druga, że nie możesz włożyć białej sukni ale to nie jeszcze koniec świata, skoro jestes z facetem który cie kocha to dlaczego przywołujesz złe moce?mysl pozytywnie to wszystko

Gość Eleeene
witaj.Jak ma rozwod, to szanse powrotu sa raczej minimalne. Wykluczyc nigdy sie nie da.Ale , jakby tak wszyscy mysleli ,to nie byloby 2-gich malzenstw.A sa przeciez. Jesli jest dobrym facetem, akceptujesz dziecko, ze zawsze bedzie juz w twoim zyciu , to nie zamartwiaj sie tak na zapas.Popsuje Ci radosc bycia z tym mezczyzna.

Gość lusiaaaaa
dziewczyny pocieszyło mnie to niewiem chyba takich słów potrzebowałam poczytac.Dziekuje za odp.