Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona tematem jestem...

pytanie do mam niekarmiacych piersia po porodzie

Polecane posty

Gość zaciekawiona tematem jestem...

Witam, mam pytanie- dlaczego niektore kobiety nie karmia piersia w ogole? nie potepiam tego, nie jestem tez propagatorka karmienia piersia, ale chcialabym wiedzioec dlaczego nie wszystkie kobiety karmia piersia? ja sama karmilam corke 3 miesiqace, ale mialam za malo pokarmu wiec nie chcialam dluzej meczyc sie bie i cosrki wiec przeszlam na mm. wiem ze niektore mamy nie moga karmic bo np przyjmuja leki, dziecko nie chce ssac lub maja za malo pokarmu, ale wiem ze sa takie ktrore nie chca karmic- DLACZEGO?

Gość MISKA111
BO NIE MAJĄ CYCKÓW

Gość lkfdfjfjfhd
moja siostra nie karmiła bo nie miała prawie w ogóle pokarmu, synek się nie najadał, wrzeszczał w niebogłosy, więc pielęgniarka która przyszła na wizytę do domu namówiła siostrę aby zmieniła na pokarm sztuczny chłopczyk zaczął się najadać, całą noc spał jak aniołek a moja siostra odsapnęła

Gość lkfdfjfjfhd
aha wcześniej wykarmiła dwóch synów, więc nie piszcie, że jej się nie chciało, nie próbowała itd akurat doświadczenie w tym miała z trzecim synem po prostu się nie dało

Gość 222222
ja karmiłam z lenistwa, bo nie chciało mi się w nocy wstawać i robić butelki... jezeli by nie trzeba było wstawać w nocy to bym pewnie karmiła jakieś 3 miesiące i dała spokój... a teraz mały ma 7 i nie chce tknąć butelki :o

Gość im dłużej bedzie piło
mleko z cycka tym mniej bedzie chorowało krowie mleko to nie jest rozwiazanie wystarczy poszukac pij mleko bedziesz kaleka np w chinach nie pija mleka a sa najzdrowszym narodem

Gość upvt
podnosze

Gość alok
Bo sie brzydzą?