Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolony

Nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale boli jak cholera

Polecane posty

Gość Niezadowolony

Znam JĄ już sporo czasu. Od pewnego czasu jestem w niej zakochany. Jest to chyba bardzo duże uczucie, jak na 21 lat . Wiele bym dla niej zrobił. Ona chyba się domyślała, bo wiem, że się przejmowała moim uczuciem, chociaż zwierzała się chyba z takich rzeczy jak mało komu.. Bardziej ciągnie ją do innego. Wciąż walczyłem, ale chyba na darmo. W spotkaniach ze mną niby fajnie, ale jednak chyba daleko myślami. Gdy to zobaczyłem, zrozumiałem i powiedziałem, że nie będziemy mogli się spotykac. Jak spytała ze zdziwieniem dlaczego, odpowiedziałem, że mam ważne sprawy itd. Zdziwiona powiedziała, że jak coś to możemy się spotkac jak będzie czas. Nie zrobię tego chociaż bym chciał.Ona pospotyka się z Tamtym. Może jej wyjdzie i będzie szczęśliwa. Tylko cały czas o Niej myślę. Jestem tylko ciekawy, ile mi dane będzie myśleć o niej? Oby nie za długo bo naprawde jest ciężko. Minęły 2 tygodnie a już tęsknię.

Gość po co sie uzewnetrzniasz
normalny chłop walczy oswoje a kalesony jecza

Gość Niezadowolony
po co sie uzewnetrzniasz- ale czy warto walczyc o coś co z góry jest skazane na poraszkę?

Gość jak już
to porażkę. Radzę kupić sobie słownik

Gość Niezadowolony
A po 2. Nawet jeśli chciałbym walczyc to jak zmusic Ją do pokochania mnie? Jak będę naprzykrzał to napewno nie będzie szczęśliwa, a na tym mi zależy.

Gość Niezadowolony
jak już - jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nie pisz, jak będę chciał sprawdzic w słowniku to do niego zaglądnę.

Gość jak już
to pisz poprawnie a nie z błedami

Gość Niezadowolony
A jaki ma to wpływ na mój problem? Chcesz się popisac wiedzą to idź na forum specjalistyczne z tematyki ortografia.