Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozszarpana

ZDRADZIŁ i dalej boli

Polecane posty

Gość rozszarpana

To było 2 lata temu /Witam. Mój mąż trochę ponad 2 lata temu flirtował z jakąś ******** przez nk. Okłamywał mnie do ostatniej chwili kiedy sama się wszystkiego dowiedziałam i przyparłam go do muru musiał powiedzieć prawdę, lecz odnoszę wrażenie że i tak nie do końca był ze mna szczery Co robił? pisali do siebie o bardzo dziwnych porach (noc, wcześnie rano) smsy, nie wiem dokładnie o jakiej treści bo wszystkie na bieżąco kasował, a telefon był chowany na noc i brany nawet do łazienki. Jedyne smsy które udało mi się przeczytać były od niej o treści "kocham cię i tęsknie aniołku", to mi ściemniał że on jej pomaga bo ona się pokłóciła z chłopakiem i robi mu teraz na złość, jednym słowem mówiąc zrobił z niej niewiniątko i ofiarę!!!! I w dodatku chciał się z nią spotkać ze mną, jak później tłumaczył, żeby zobaczyć jej reakcję na mnie! Jak go przyparłam do muru, że ma mówić całą prawdę, bo inaczej się wyprowadzę, powiedział, że poznali się przez nk. To ona do niego pisała najpierw normalnie po koleżeńsku, że nalegała, żeby podał jej swój nr kom i podał bo go tak prosiła. Potem ona nalegała na spotkanie to się spotkał z nią. Mówił że myślał że zostaną przyjaciółmi i opowiedział jej o mnie że bierzemy ślub i w ogóle, a potem po tym spotkaniu zaczęła mu pisać takie smsy że go kocha itd. i wysyłała mu nagie fotki. On chciał to zakończyć bo posunęło się za daleko i wtedy zaczęły sie smsy i cnki w nocy itd. A od jego najlepszego kumpla wiem że spotkał się z nią kilka razy i że to był flirt, że on jej tez wysyłał fotki i zakończył to jak ja się dowiedziałam i nie chciał mnie stracić. Acha i mówił, że to przez wojsko, że nasłuchał się tam opowieści kolegów, ale się już opamiętał i naprawdę się stara. Tylko ja nie wiem czy to jest rzeczywiście naprawdę, czy na pokaz. On wie jak cierpię bo mu to pokazałam, i wydaje mi się, że cierpi razem ze mną, tylko miesiące okłamywania nauczyły mnie juz w nic nie wierzyć i teraz mam mętlik w głowie./ Pisałam to 2 lata temu, ale wciąż boli. Wybaczyłam i udaje że jest wszystko ok ale nie jest !!!!! Czasem chcę umrzeć.

Gość wkoorwiona zona
Moj maz tez mi tak wczoraj wmawial, ze kobiety ktore poznal same sie prosily o to, hahah tylko ze ja taka glupia nie jestem jak Ty, po co odpisywal i jeszcze numer podal ??

Gość aniutka011
bo takich rzeczy nie da sie zapomniec, juz na zawsze to zostanie zapewne w twojej pamięci.. czy zaluje czy nie to jednak swinia z niego.. jak mozna sie z kims wiazac, przysiegac milosc a potem flirtowac , zdradzac zkims innym.. az mnie to przeraza ta mysl czy sa wogole teraz uczciwi i wierni ludze, bo coraz wiecej jest tematow o zdrade,... to przykre :( a moze porozmawiaj z nim sczerze, ze dalej o tym myslisz , ze wraca to do ciebie, ze cie to jeszcze boli, niech postara sie odbudowac zaufanie,skoro mu zalezy!

jesli sama sobie z tym mnie radzisz, to idź do psychologa, bo inaczej nigdy nie zaznasz spokoju. dalej go będziesz winić za wszystko...

Gość rozszarpana
I co ja mu mam więcej powiedzieć czego już nie mówiłam. On wie że zaufania już tak łatwo nie odbuduje, nadal się stara. Ale od starania mi nie przejdzie. Co można jeszcze zrobić

Gość aniutka011
to zastanow sie czy jestes jeszce w stanie z nim byc, mu ufac.. bo jesli tak bedzue dalej to mozliwe ze i tak predzej czy pozniej wasz zwiazek sie rozpadnie., skoro nie bedziesz mu juz ufac.. :(

Gość rozszarpana
ufać tak ale nie ślepo