Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggx

jak zwrócić na siebie jego uwagę?

Polecane posty

Gość aggx

podoba mi się pewien chłopak z mojej szkoły (liceum) i chciałabym jakoś zwrócić na siebie jego uwagę. w ogóle go nie znam, nigdy z nim nie rozmawiałam, czasem widujemy się na korytarzu. co mam zrobić, żeby mnie zauważył? niestety nie grzeszę urodą, co może być utrudnieniem ;) wstydzę się po prostu do niego zagadać i chciałabym w inny, subtelniejszy sposób dać mu do zrozumienia, że wpadł mi w oko. jakieś sugestie? ;)

Gość BARDZO DOBRA RADA
rozepnij mu rozporek

powinnaś zrobić sobie najlepszy makijaż, ładnie się ubrać i uśmiechać się do niego czarująco

Gość Chii
odpusc sobie :D

Zrob tak jak Ci radza ;] Jesli to nie poskutkuje ( z tym rozporkiem nie koniecznie ) :P ... to odpusc sobie. Moim zdaniem zwiazki z liceum sa beznadziejne i szybko sie koncza.

Gość aggx
dzięki za rady :) jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie

Gość faciooo
W ogóle go sobie daruj, bo jak ktoś wyżej wspomniał licealne związki bardzo szybko się rozpadają. Dopiero na studiach możesz się zacząć poważniej rozglądać.

Gość aggx
rany, ja po prostu chcę go poznać, a nie od razu wiązać się z nim na całe życie :P

Gość aggx
proszę, doradźcie mi jeszcze coś :) naprawdę mi zależy

Gość TajemniczaAleksandra
Zrob z siebie jak najladniejsza dziewczyne jak tylko potrafisz ciuchy makijarz itp.. Perfumki :) Usmiechnij sie do niego :) Ps.. Ja jak w szkole nie potrafie zagadac do kogos to pisze do tej osoby na nk czy cos Siemka co tam u ciebie Masz ochote popisac czy cos w tym stylu

Gość lubie czapki uszatki
masz pecha bo w ciemnosci usmiechu nie widac i makijazu:) zrób to za dnia:):P

Gość activia.......................
uwodzicielskie spojrzenie i.... jest Twój

Gość aggx
ok, jeszcze raz dziękuję za porady, na pewno wypróbuję ;)

Gość aggx
możliwe, ale zawsze warto spróbować. tym bardziej że on nie jest typem chłopaka którego otacza tłum dziewczyn, więc może się połasi na przeciętniaczka ;)

Gość szok!!!!
nie mow tak o sobie przecietniaczek!! na pewno masz w sobie cos co sie innym podoba :) podkresl to tylko: np oczy ladnie umaluj kreski sobie porob albo ladnie wlosy zepnij albo wyprostuj albo wlasnie zakrec wszystko da sie zrobic :) powodzenia!

Gość aggx
taka prawda, ale dzięki ;) staram się ładnie malować, podkreślać swoje atuty i tak dalej, ale mimo wszystko do najpiękniejszych nie należę, a ciężko zwrócić na siebie uwagę nieznajomego czymś innym niż atrakcyjnym wyglądem ;) ale z drugiej strony każdy ma inny gust - dla mnie np. ten chłopak jest cudny, a moja przyjaciółka uważa, że niezbyt ładny

Gość szok!!!!
dokladnie kazdy ma inny gust! jeden sie podoba takiej a drugiej inny. mam nadzieje ze bedziesz potrafila zachecic tego chlopaka do rozmowy i nie tylko ze wzgledu na Twoja urode tylko za to jaka jestes :):)

Gość aggx
dzięki za miłe słowa :)

Gość szok!!!!
alez nie ma za co :):)

Gość to się nazywa.....
Podryw. Chcesz aby zwrócił uwagę pokaż mu swoją cipcię. Na pewno zapamięta i nawiąże kontakt. Chłopaki to wzrokowcy i na takie widoki zwracają uwagę i długo pamiętają. Miałam to samo, dzisiaj jest moim mężem, ten widok mu się spodobał i do dziś pamięta. Tylko on widział.