Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ducky_duck

Przyjaciółka mnie olewa :(

Polecane posty

Gość ducky_duck

Przyjaciółka mnie ignoruje. Dlaczego? Od pewnego czasu zauważyłam, że osoba, którą uważałam za przyjaciółkę mnie ignoruje.Ma na imię Karina Jakieś dwa miesiące wcześniej umówiłyśmy się, że spędzimy razem Sylwestra u takiej jednej dziewczyny Marysi, z którą się również przyjaźnie. Jednak później mi moja przyjaciółka (Karina) powiedziała, że nic z tego.OK. Spędziłam Sylwka w domu. Jednak następnego dnia okazało się, że jednak poszła do Marysi nic mi nie mówiąc. Teraz na informatykę mamy się nagrać jak się uczymy. To się umawiają przy mnie z naszym kolegą, z którym będą się nagrywały. Jeszcze bezczelnie gadają z nim jak to fajnie będzie i w ogóle. Źle się z tym czuję. Nie wiem co robić. W ogóle cały czas gada z Marysią, a jak się coś jej zapytam to już stroi fochy. Problem jest w tym, że chodzimy razem do klasy i siedzę z Kariną. Jak powiedziałam temu koledze, że mnie zaczyna to irytować, to tylko odpysknął, że przecież to nie twoja dziewczyna i w ogóle. Jesteśmy w 3gim i Karina z Marysią stwierdziły że będą się spotykać razem po lekcjach w liceum z tym kolegom Dawidem. I zawsze jest : będziemy się razem spotykać we dwie na kawkę... Mnie już to wkurza. :((

Gość amicorum
Przykro mi, ale wlasnie wyleciałaś z paczki. Ale z drugiej strony co to za paczka, ktora Cię nie szanuje. przecież nie zrobiłaś im żadnego swiństwa. Ale skoro się z nich takie "wielkie państwo" zrobiło to może czas pojechac im fakiem i poszukać nowej paczki. napewno jest w oku parę osob wartych uwagi.