Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!!!!!!;(

eksmisja!

Polecane posty

Gość załamana!!!!!!;(

Witam mam problem i nie wiem jak sobie z tym poradzisz...;( a wiec sprawa wyglada tak dostałam pismo z ktorego wynika ze zostało wszczęste postępowanie eksmisyjne....i nie wiem czy wrazie eksmijsi mam prawo do mieszkania tymczasowego czy maja prawo wyrzucic mnie na bruk....tym bardziej ze w mieszkaniu sa dwie osoby niepełnosprawne w tym dziecko? prosze o pomoc

Gość maturks4
Eksmisji nie dostaje się za nic. Więc najpierw trzeba było myśleć i wywiązywać się z warunków umowy. Wg mnie pomieszczenia zastępcze (i to czasowo), powinny dostawać wyłącznie poszkodowani losowo. A nie durnie, nieroby i nieudacznicy

maturks4 największym durniem i debilem toi jesteś ty wymądrzasz się tak a siedzisz na garnuszku u starych więc to żadna sztuka do załamana nie martw się nie mogą Cię wyrzucić na bruk bo jeżeli w domu są 2 osoby niepełnosprawne to należy się Wam lokal socjalny a nie tymczasowy. Ważne żebyś poszła na rozprawę eksmisyjną do sądu i przedstawiła w sądzie dowody na to że w domu są 2 osoby niepełnosprawne przedstawiając odpowiednie orzeczenia o niepełnosprawności więc nie martw się na bruk Cię wyrzucić nie mogą bo w domu są 2 osoby niepełnosprawne więc na pewno dostaniecie prawo do lokalu socjalnego bo się wam należy a tym debilem maturks4 się nie przejmuj bo on nie zna życia i siedzi pewnie jeszcze na garnuszku u starych i pasożyci. Jak będzie po rozprawie to napisz jak Ci poszło.

Gość alejandro 100%
racji!

Gość hjghiut
Dostaniesz lokal,tylko musisz sie liczyc z tym że może byc ze wspólna łazienka.