Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jassinek

Załamany, ale mądry?

Polecane posty

Gość Jassinek

Zakochałem się w pewnej dziewczynie, która nie chciałaby zemną byc. Mi tego nie mówiła ale wiem to. Lepiej dogaduje się z innym. Ze mną spotyka się chyba tylko z grzeczności. Ostatnio powiedziałem, że nie będziemy się spotykac. Nie powiedziałem dlaczego i jest zdziwiona z tego powodu. Minęło 2 tygodnie a ja tęsknie jak za nikim innym. Dobrze zrobiłem, czy powinienem walczyc miłośc? Jest naprawdę ciężko.

Gość słodki styczeń jest
Skoro Ci tak nie powiedziała, to skąd to wiesz? telepaia??!!! Oczywiście, że walczyć. Coś Ty taki zakompleksiony? :O

Gość fiubździu*
Jeżli faktycznie nei masz szans to lepiej zapomniec o niej , zerwac tymczasowo kontakt, by móc żyć dalej. Ale jeżeli czujesz że możesz jednak z nią byc to próbuj póki czas

O bosz... Ile masz lat? Chyb nie liczysz na to, że sama wskoczy Ci w ramiona. Jak Ci zależy to nie odpuszczaj.

Gość Jassinek
Wiem od osoby trzeciej, bo się zorientowała. Mam 21 lat i starałem się ale raczej chyba nic z tego.

Albo lipnie się starasz albo nie zależy Ci aż tak bardzo.

Gość noworoczne chipsy
nie zależy Ci na niej ciapa

Gość Jassinek
Niezależy?! Tyle co się starałem aby miała lepiej, pomagałem w trudnych chwilach samemu tracąc przy tym nic nie oczekując w zamian. Wiele bym dla niej zrobił. Obrażacie mnie mówiąc tak. Nigdy z nikim nie byłem, chyba naprawde miłośc jest nie dla wszystkich.

Gość tribalbellydencer
Szukasz tutaj dopingu? Jeżeli podjąłeś decyzję o zakończeniu znajomości to bądź konsekwentny. Polecam znaleźć nowy obiekt westchnień. Może będzie bardziej otwarta na znajomość z Tobą.

Gość fiubździu*
po pierwsz enei słuchaj osób trzecich po drugie daj jej jasno do zrozumienia że nie jest tylko koleżanką po 3 lepiej spróbowac i wiedziec że sie nei udalo niż potem żałować że sie nie sprobowało