Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxmartitkaxx2

NIECHCEM JUZ SWOJEGO DZIECKA1

Polecane posty

hej MOZE JESTEM GŁUPIA MAM 9 MIESIECZNA CORKE .JUJ JEJ NIECHCEM WKUZA MNIE RYCZY BO JEJ ZEBY WYCHODZA WOGLE JEJ NIECHCe, CHCEM WOLNOSCI POMUZCIE

Gość Jest mi smutno :(
tobie może pomóc jedynie słownik ortograficzny :P

Gość PRka
Jestem prawie pewna że to prowo, ale w razie w: Jesteś nienormalna, współczuję twojemu dziecku. Najlepiej oddaj je do adopcji, tylko upewnij się że zrzekniesz się wszystkich praw żeby miało wolną drogę do adopcji, takiego maluszka chętnie wezmą jacyś normalni, kochający rodzice, a jak zostawisz dziecko u siebie to skończy załamane w rodzinie z wyrodną pseudomatką.

sama jestes dziwko nienormalna . poprostu niechcem juz jej . dbam o nie mawszystko najdrozsze . muj partner kocha ją bardziej odemnie

kup sobie najdroższy słownik ortograficzny :P Dziecko to nie zabawka, ale żywa istota, dziwna ta prowokacja...

CHCIAŁAM ZOBACZYĆ CO BĘDZIECIE PISAĆ A ZE BLĘDY NAROBIŁAM TO PRZEZ ROKSANKE BO W WCINAŁA MI SIĘ W KLAWIATURE ! SZKODA KASY NA SŁOWNIK ;)

Gość TajemniczaAleksandra
Ciekawe ile masz lat ?? Mogłas wczesniej myslec zanim zaszlas w ciaze jakie konsekwencje bedziesz tego ponosic ... Wszytsko ma swoje plusy i minusy ! To jest normalne ze dziecko w nocy placze , trzeba wstawac do niego itp.. A tobie radze pujsc do psychologa bo aby bic 9 miesieczne dziecko i mowic takie slowa o wlasnym dziecku to trzeba miec cos nie tak w glowie.. Oddaj je do adopcji ! Domu dziecka gdzie kolwiek .. Gdzie inndziej moze miec lepiej i trafi do kochajacej rodziny gdzie pokochaja te niemowle bedzie mialo milo cieplo ... czulo sie kochane i bedzie dorastac jak powinno Pozdrawiam

Gość yohanna666jugjfyg
Jak można mieć dość swojego dziecka? Przecież to chore a człowiek który tak ma to jest okropnym egoista... To co może oddasz ją do adopcji bo ryczy poprostu żal.... a po parenastu latach jak cię znajdzie to jej wytlumacz że miałaś dość jej płaczu. Jak czytam takie teksty to się zastanawiam czy niektórzy ludzie powinni mieć dzieci. Wez się opamiętaj kobieto!!!!!!!!!!!!!!!

Durna baba kochasz jesteś kochasz swoją Roksankę, ale bzudry umiesz wypisywać kochającej matce nawet przez myśl by nie przeszły takie denne żarty.

Gość popatrz w lustro
powinnas pójsc do lekarza.... co na to ojciec małej?