Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piecho

jednoznacznie stwierdzono

Polecane posty

Gość Piecho

na podstawie obserwacji oraz poznania rodzaju żeńskiego , stwierdzono jednoznacznie , ze kobiety są WINNE nieudanych związków oraz stosunków z mężczyznami i stanowią główną przeszkodę w porozumieniu się z rodzajem męskim. O sile niepowodzeń życiowych kobiet świadczy główny ich czynnik - czyli niestabilność emocjonalna oraz chroniczne zapędy do zmian. Chęć zmian wynika z nieustabilizowanego charakteru oraz chwiejnych emocji , w efekcie doprowadzając do braku rozsądnego porozumienia z mężczyznami. Objawy są często widoczne na początku , jednak z czasem stają się nie do zniesienia i kwalifikują określoną kobietę na boczny tor.

Gość PRka
jak chcesz udawać Profesora Wiem-To-Wszystko, musisz nauczyć się najpierw pisać zrozumiale i poprawnie po polsku.

Gość Piecho
wystarczy , ze mam Ciebie do sprawdzenia, pani polonistko

To by się zgadzało z moimi obserwacjami.Kobiety nie lubią nudnych i spokojnych facetów.Wolą rozrywkowych,takich co ich będą ciągle zaskakiwać i takich co będą zmiany w ich życiu wprowadzać,czyli kupią samochód czy mieszkanie.Nudni i stabilni faceci nie mają szans u kobiet.Oni szukają przygód,jakiś podrywaczy dyskotekowych itp.

Gość Piecho
up

Gość hot schocolade i started
Piecho masz racje. Ja dodam, że w przypadku, gdy kobieta mówi otwarcie o tym, że jest niestabilna emocjonalnie, mężczyzna powinien to uszanować i odejść, albo tego nie wypominać . :)

Gość Piecho
kobieta się zgodziła ze mną? to niemożliwe

Gość Piecho
up