Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrefvsd

Jak wytrzymać dłużej stosunek z Kobietą ?

Polecane posty

Gość ewrefvsd

tak jak w temacie.. jak wytrzymać dłużej stosunek z Kobietą ? jestem prawiczkiem ,a moje dziewczyna dziewicą i sie boje ze nie podołam zadaniu i jej nie zadowolę... i ona swój pierwszy raz pamiętać negatywnie.. a chce zrobić wszystko żeby pamiętała go bardzo miło i pozytywnie :)

Jak Ją kochasz i Ona Ciebie - to czy będzie długo , czy krótko zapamięta dobrze :) Powodzenia :)

Gość ewrefvsd
Kocham :) i ona bardzo mnie też Kocha... ale jednak chciałbym żeby miała orgazm bo dla niej to bedzie coś nowego.. i ja sie boje żę nie podołam ..

Gość t-eu
:) :) to pewne, że jej nie zadowolisz, bo oboje będziecie nieporadni :) zrób sobie sam ręką przed waszym pierwszym seksem

Gość orgazmu napewno
nie bedzie miec za pierwszym razem, i pewni jeszcze dlugo po :D

Gość ta po lewej
nie prawda że pierwszy raz boli. Jeśli się kochacie i będziesz czuły i delikatny to na pewno będzie zadowolona

Gość wweenniiaa
chyba zartujesz chlopaszku. wiesz jak ciezko o orgazm pochwowy? ja go nigdy nie mialam i mnostwo kobiet tez, tylko lechtaczkowy. wiec jak chcesz zeby miala orgazm to na poczatku wyssij jej cycki, zrob jej minete, pozniej kolejna ale juz z palcem w pochwie. pozniej znowu wyliz cycki, no a potem juz wiesz co... tylko wczesniej musisz ja mega podniecic, ale moim zdaniem pierwszy raz nie bedzie wypasiony... nie oszukujmy sie. wez sobie cos poogladaj na youtube, jest tam pare filmikow dokumentalnych o kobiecych orgazmach itp, ale nie wiem czy ci to w czyms pomoze. moj byly za kazdym razem szybko dochodzil i sie tym nie przejmowal, pieprzony egoista. ja jak mialam swoj pierwszy raz to bylam skoncentrowana na bolu, cholernie bolalo i ja na pewno tez bedzie. wiec badz bardzo delikatny.

Gość mr cham
w trakcie stosunku myśl o swojej babci nago :classic_cool:

Gość Someone1234567
Długo się z tym męczyłem. Okazuje się, że odpowiedni trening mięśni dna miednicy, czyli PC. Potrafi znacząco przedłużyć stosunek. Chodzi o kontrolę ejakulacji. Testuje tą metodę od 2.5 tygodnia. Zauważyłem już pierwsze efekty. Coś niesamowitego. Przeczytałem o tym tutaj http://jakwytrzymacdluzejwlozku.pl/ Wszystkim zainteresowanym stanowczo polecam!