Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolores78

Moja praca-co sadzicie?

Polecane posty

Gość Dolores78

Pracuje jako pomoc domowa tzn zwyczajnie sprzatam zarabiam 3000-4000.Fakt,ze sie narobie ale pracuje juz tak 12 lat i przyzwyczailam sie do moich domkow Problem jest w tym,ze nie podoba sie to w jaki sposob pracuje mojemu facetowi dodam,ze on zarabia mniej o polowe w budzetowce Ostatnio przyjechali do nas rodzice i okazalo sie,ze jak poszlam do pracy to rozmawiali z moim mezczyzna,ze im tez ta praca sie nie podoba Argumenty-bo mam troche zniszczone dlonie i ucisniete kolana od mycia podlod Teraz rodzice i moj na sile szukaja mi pracy co o tym myslicie?

Hmm...powiedz im, że jeżeli znajdą Ci przyzwoitą pracę za takie pieniądze, w której się nie napracujesz, to nie ma sprawy.Ale będzie ciężko :) A lubisz swoją pracę?

Gość popatrz w lustro
kurwa... za taka kase to bbym w dupie miała budrzetówkę i fotel w urzedzie! nie przejmuj się! stać cię więc od czasu do czasu zainwestuj w kosmetyczkę i się nie martw

Gość Dolores78
niewyrabiiajaca wlasnie chodzi o to,ze ja zwyczajnie lubie swoja prace zwiazalam sie z moimi rodzinami tak jak z wlasnymi bo do wiekszosci chodze raz w tygodniu od 12 lat Wlasnie moj facet uwaza,ze moje isc za 1500zl i nam starczy:O Tylko,ze sam przynosi tez 1500zl Poza tym przeciez gdzie indziej nie znaczy,ze bedzie lzej pojde gdzies do marketu to bedzie praca na zmiany i tez pewnie bedzie ciezko

Gość Dolores78
Popatrz w lustro-chodze do kosmetyczki:)na dlonie robie zabiegi ale wiadomo zima troche gorzej wygladaja Tylko,ze nikt mi tego nigdy nie powiedzial.Zauwazaja to moi rodzice Teraz we trojke wsiedli na mnie-moi rodzice i moj facet Oni zwyczajnie sie chyba wstydz,ze ja komus konty obmywam Te 3000-4000 zostaje mi po oplaceniu skladek-sama sie ubezpieczam

ejjj co wy to piszecie ? za taka kase ? 4 tys ? przeciez to ledwo na zycie starcza.....

Gość lakidjf
Pocieszę Cię. Ja mieszkam w małym miasteczku, gdzie cięzko jest o pracę. jestem wykształcona a pracuje jako sprzątaczka. Dokładniej sprzątam chodniki i plewię kwiatki w mieście. Zarabiam dobrze, mjej mamie tez o to chodziło. I co? Dalej pracuje, lepsze to niż nic, i wcale sie tego nie wstydzę. Taka praca wcale nie chańbi

Gość lakidjf
A swoją drogą to gdzie ty tyle zarobisz to dużo,

Gość kozibonk.......
ta.teraz mu nie pasi ,a jak przyniesziesz ''tylko'' 1500zl i spadnie wam standard zycia to sie obudzi.....

Gość zdjęcie w sepii
nie przejmuj się tym co inni myślą i mówią, jeśli lubisz tą pracę a do tego zarabiasz całkiem nieźle to można tylko pogratulować. Powiem ci szczerze, że gdybym miała taką możliwość to chyba zostawiłabym swoją dotychczasową pracę i zaczęłabym sama sprzątać.

To "przynoś" do domu tylko 1500, tzn tyle co on a resztę odkładaj na konto. Jak zobaczy, że te pieniadze sa potrzebne w domu, to sam Ci powie, zebys nie rezygnowala. A jak dalej beda naciskac to olej ich i tyle.Wazne ze Tobie sie podoba:)

Gość Dolores78
z tej pracy ciezkiej odlozylam sobie 100 000.Moze i nie duzo ale zawsze cos Na poczatku tylko ja pracowalam i ztej pracy przez rok utrzymywalam dziecko i mojego faceta:O Jak to szybko sie zapomina skad byl chleb

Gość jejku jak piecze
tak to juz jest ze ludzie myskla, ze posada salowe albo sprzataczki jest czyms gorszym i wola robic cos innego mimo ze mniej platne...ale niech spadaja...skoro lubisz swoja rpace i w dodatku tyle zarabiasz to rob to dalej...ja pracuje jako barmanka za marna kase...chetnie bym sie z Toba zamienila.

Niewyrabiająca ma rację :) Odkładaj resztę na lokacie :)

To powiedz facetowi ,żeby On poszukał sobie lepszej pracy , to wtedy Ty trochę zwolnisz :)

Gość Dolores78
awe wlasnie,ze wczoraj mi to nie przyszlo do glowy tak mnie zaskoczyli tym pomyslem Kurcze czemu tak przy rodzicach nie odpowiedzialam:O

Gość jknkj,nj,n,jn
powaznie udało Ci się tyle odłożyć? Powiedz facetowi, żeby sam zaczął przyzwoicie zarabiać, 1500 zł to śmieszne zarobki na faceta, wtedy będziesz mogła iść do budżetówki, urazisz tym pewnie jego męską dumę, ale sie odczepi

Gość Dolores78
jknkj,nj,n,jn powaznie:) oprocz tego zyjemy normalnie tzn mozemy sobie pozwolic na jakies wyjscia,wakacje,imprezy Raz w roku wyjezdzamy za granice na urlop Ja mam taka prace,ze np moge pracowac i w niedziele szczegolnie przed swietami ale nie musze moge miec wolne weekendy ale nie chce.w soboty zawsze pracuje jak na poczatku mialam mnie pracy-2 dni w tygodniu to tez bylo zle:O

Gość Dolores78
awe dziekuje:)podbudowalas mnie:)

Gość Dolores78
Beda mnie na sile uszczesliwiali Praca mi odpowiada,zarobki dobre,klienci fajni Dostaje do tego mase markowych ciuchow-Armani,Prada,Moschino Juz nie pamietam kiedy sobie cos kupilam bo dostaje tego kupe.Niektore calkiem nowe

masz duza pensje, lubisz swoja prace, lubisz ludzi u ktorych pracujesz... czegoz jeszcze mozna chciec??? olej, ze twojej rodzinie nie pasuje, nie maja zadnego porzadnego argumentu skoro Ty jestes zadowolona:O nie znosze usczesliwiania na sile, a niestety w rodzinie tak jest czesto ze inni wiedza lepiej niz ty sama czego chcesz od zycia

Gość Dolores78
plastusiowa oni sie chyba tego wstydza;o moja matka wiem,ze klamie jak ja jaks kolezanka zapyta gdzie pracuje a ja normalnie wszystkim mowie-sprzatam u tych,ktorzy moga sobie na to pozwolic albo jestem gosposia domowa-lepiej brzmi;) ale jak pozyczyc kase to wszyscy wiedza od kogo