Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZrozpaczonaKaja

Czy ktos kiedys wynajmowal brzuch? Surygatka potrzebna

Polecane posty

Gość ZrozpaczonaKaja

Dzis dowiedzialam sie ze nigdy nie bede mogla sama urodzic dziecka. Moj maz bardzo chcial by miec dziecko ze tak powiem z "wlasniej krwi" Co sadzicie o wynajetym brzuchu? Czy ktos z was kozystal kiedys z takich uslug? Ja juz nie wiem co mam robic on mnie naciska bo juz mamy swoje lata. Prosze o jakies informacje na ten temat

Gość Se wez adoptuj
debilko a nie obca babe ci maz bedzie ruchal

Gość ZrozpaczonaKaja
ej nie jestescie powazni? Czy poprostu mnie olaliscie?

Gość Eleeene
no nie wynajmowalam na szczescie , ale czytalam kilka artykulow o tym. Czasem kobiety uzyczaja swego brzucha dla pieniedzy.Podobno w Polsce bez problemu takiej transakcji dokonac. Slyszalam o kwotach rzedu 20-40 tys zl. Moze i wyjscie dla takiej pary jak twoja.

Gość mam zimne frytki
jesli to nie prowo to poszukaj na wschodzie. kobiety z ukrainy białorusi serbii robią to za mniejsze pieniadze tylko trzeba je bardzo dokladnie sprawdzic na rozne choroby itp jesli szukasz czegos wiecej to wejdz na rosyjskie czy ukrainskie google . w Polsce za duzo z tym klopotow

Gość jołjołjoł
surogatka jak już coś :O

To jest możliwe... Może być nawet tak, że dziecko będzie miało wasze geny a po prostu surygatka będzie je nosiła., albo moze być uzyta jedynie sperma Twojego męża. To wszytskoo jest możliwe. To szansa dla takich ludzi jak wy... Chciałabym z Tobą porozmawiać prywatnie jeśli to mozliwe ... To mój e-mail napisz: zosialosia802@interia.pl

Gość zloty krysztal kolorowy
Widzialam film o wynajmowanych brzuchach.Te kobiety co rodzily dzieci dla innych i przyszli rodzice byli zadowoleni z tego.Jezeli obie strony sie na to godza to nie widze w tym nic strasznego i to jest o wiele lepsze od kobiet rodza i sprzedaja swoje wlasne dzieci.W przypadku surygatek nosi na dziecko ktore nie ma jej genow bo material do zaplodnienia jej invitro pobiera sie od pary ktora nie moze miec dziecka bo kobieta ma naprzyklad problem z utrzymaniem ciazy ale jej organizm wytwarza jajeczka ktore sa zdatne do zaplodnienia.W tym filmie bylo tak ze czarna surygatka urodzilo biale dziecko bo material do zaplodnienia jej byl pobrany od pary ktora chciala miec to dziecko. Probuj autorko takiego sposoby.Powodzenia.

A może być tez tak że weźmie pieniądze, rozmyśli się będzie chciała zatrzymać dziecko i dziecko będzie się jej należało niezależnie od tego ile zapłaciliście i czy ojcem będzie Twój mąż. Zaadoptuj lepiej nawet takie 5 letnie, podchowane i będzie wdzięczne bo takich większych dzieciaków ludzie nie chcą.

Surogatka! Kiedyś oglądałam program o kobietach, które użyczają swojego brzucha właśnie w taki sposób. Nie wiem, jakoś mam mieszane uczucia, pomimo wszystko:(. Autorko, a zastanawialiście się nad adopcją? Jest tyle smutnych i porzuconych dzieci, którym przydaliby się kochający rodzice:).

Gość podatnik
Z krwi to znaczy, że chce przekazać swoje geny. To nieprawda, że dzieciak to dzieciak i wszystko zależy od wychowania. Znane są przypadki adoptowanych dzieci z genami przestępców wychowywane w miłości które stały się oprawcami swoich rodziców.