Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jejuśku

badania w ciąży . morfologia, WR, toksoplazmoza itd

Polecane posty

chciałam sie zapytac jak wygądaja takie badania morfologiczne, poziomu cukru we krwi , WR cokolwiek to znaczy i jakaś toksoplazmoza IGG . ide w piątek do labolatorium i nie wiem co mnie czeka

Gość normalnie
:)

O jejuśku ja też niedawno się dowiedziałam o ciąży ale dzisiaj dopiero byłam na USG i tez muszę porobić takie badania wstępne :) prawie wszystko bada sie z krwi tylko mocz wiadomo z siuśków he he ale narazie nie robię tych badań bo mam zapalenie oskrzeli więc wyniki mogą wyjśc nie ciekawe póki co. Daj znac jak już będziesz po badaniu i powiedz co Ci tam robili ;) idziesz na badania na kasę chorych czy prywatnie? A właśnie mam pytanko skoro ja lezyłam się prywatnie i teraz też na wizyte poszłam prywatnie to jak lekarz kazal mi zorbic te wszystkie badania to na NFZ czy tez muszę za nie jeszcze zapłacić? Jeśli trzeba płacić to chyba wybiorę się też państwowo bo nie stac mnie na wszystkie te badania :(

do o jejuśku jak tam wyniki badań? wrzuć na forum jakieś normy też a jeśli już byłaś u gina to co Ci powiedział?