Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikola

Czy to dobry sposób na podryw?

Polecane posty

Gość kikola

Podoba mi się pewien chłopak nie znamy się za bardzo- zamieniliśmy kilka krótkich zdań. Jestem nie śmiała i z tego co zdążyłam zauważyć on też. Wpadłam na pomysł aby napisać do niego na fb albo maila(jako nieznajoma dziewczyna) z zagdadką;p cos mniej więcej: Podobasz się pewniej dziewczynie z Twojej szkoły, piszę aby jej pomóc bo sama nie ma tyle odwagi aby Ci to powiedzieć. Powinieneś łatwo ją rozpoznać jest w 1 liceum i wciąż się na Ciebie gapi ;) Może nie jesteś zainteresowany ale mnie na Twoim miejscu zżarła by ciekawość o kogo chodzi. Odezwij się jeśli wpadniesz kto to ;) Dalej zrobisz co zechcesz :) Co wy na to? dobry pomysł? a moze jakoś inaczej to zrobić? Musze sie spieszyc bo on jest w klasie maturalnej.

Gość pewnie pozniej wyjedzie
na studia i bedzie zaliczał 20stki

Gość kajojina wiejska
korwa że te dzieci mają tyle wolnego:O

ale dziecinada, ja bym napisala wprost, najlepiej coś luźnego w stylu "hej, zyczę ci miłego dnia, do zobaczenia w szkole! :)" i puściła, jak odpisze za kilka dni to mozna zagadac już konkretniej a jak nie to niech się walyyyy.... :D

Najlepiej dołącz jeszcze do tego fotę w stroju Ewy, gdyby nie skumał, panno nie spacja śmiała. 🖐️