Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MSCIWAA21

Jak się zemścić?

Polecane posty

Gość MSCIWAA21

Zacznę od początku. Jedna mała sucz usilnie próbowała mi odbić faceta.. no nie wyszło jej. ;D Pisała do niego codziennie sms'y z prośbą o spotkanie, wypytywała go o różne bzdety.. pisała jak to się on jej podoba.. Pisałam jej z mojego numeru żeby nie pisała do niego bo ani ja ani on sobie tego nie życzymy. NIC.. nie podziałało.. Mój facet przy mnie do niej pisał żeby się odczepiła że ma ją w dupie a ta nadal swoje.. No to się wkurzyłam i wpadłam na co prawda mało mądry pomysł.. włamałam się jej na N-K i dałam wpis na tzn śledziku " (nr tel) + seks po drinku " No i to pomogło. nie pisze do mojego ale za to podała to na policje. Pewnie jakaś tam sprawa będzie ale mniejsza z tym. Muszę się na niej zemścić.. pokazać że nie dam sobie w kasze dmuchać. Jak psychicznie sprawić żeby w jej oczach pojawił się strach.. albo jak da rade to podsuńcie mi pomysły jak sprawić żeby wycofała się z policji itd. Oczywiście jej nie przeprosze bo niedołęga sama zaczęła. BABECZKI POMÓŻCIE :))))

Gość baca baca bac
powiedz jak się włamałaś na nk?

Gość MSCIWAA21
znałam login... a hasło to była kwestia czasu ;)

Gość baca baca bac
powiedz, że jeśli nie wycofa pozwu to ty ją pozwiesz o nękanie, prześladowanie. masz dowody w postaci esemesów.

Gość panibasia
Po pierwsze to ten Twój chłopak sam nie mógł tego załatwic? trzeba było do niej isc i jej powiedziec prosto w ryj, ze jest suka i nachodzi a jak mieszka jeszcze z rodzicami to do nich i postraszyc policja, zrobilas najglupsze co moglas, ale teraz sie nie poddawaj pokaz sms powiedz, ze to ona sie czepiala. juz byl tu taki przypadek na ikf podobny, ze kolesiowa zaczepilala a potem sama podala na policje. Przygotuj sobie przedewszystkim co powiesz, zachowuj sie spokojnie ale na wszystko miej w "kieszenbi" przygotowana odpowiedź. No i niech chlopak pomoze!