Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi1520

Czy mam sie zgodzic na chodzenie z nim?

Polecane posty

Gość roxi1520

To troche dluga historia,ale postaram sie strescic. Zakochal sie we mnie pewnie chlopkak ze szkoly,i zarywal do mnie przez jakies pul roku bez zadnego skutku,az wkoncu zapytal mnie o chodzenie.Nie zgodzialam sie,bo ja do niego nic nie czulam i nawet go nie znalam,ale przez ten czas poznalam. Po moim odrzuceniu szybko sie pocieszyl bo znalazl dziewczyne.No wlasnie bo to jest tak ze ja mu sie podobam ale on koniecznie musi miec dziewczyne ale dluga z nia nie chodzi zawsze jakiees 5-6 dni. On leci tylko na moj wyglad,bo wiem to napewno. Ale zaczelam cos do niego czuc,ale skad mam wiedziec ze jak bendzie ze mna to nie bendzie pisal z inna,a to co mowi jest szczere? Mowie tak dlatego ze jak pisal do mnie to mial dziewczyne,i powiedzoal ze moze ja dla mnie rzucic,a jak chodzi z jakas dziczyna to zawsze pisze np.Kocham cie Monika,a po 2 dniach z nia nie chodzi to jak moze kochac? To poklika o tym i o chlopakach na gg? Moge tez jemu doradzic jesli chdzi o chlopakow. Moje gg:12201650. Zostawiajcie sowje gg,jesli ktos chce popisac obojetnie o czym,i porozmawiac szczerze,bo naprzyklad musi sie komus wyzalic i powiedziec co mu lezy na sercu a nie ma komu bo nikomu nie ufa,a komus nieznanemu przez gg jest najlepoiej. Zostawiac gg i pisac;******************************

Gość dekaDekameron
ile masz lat :o

Gość roxi1520
Do dekaDekameron: 16 a co?

Gość roxi1520
13 a co?

Gość Wandalka
nim będziesz podejmować takie decyzje, to pomyśl czy warto. nie radzę ci angażować się w związki w których nie jesteś pewna swych uczuć, gdyż zdrada czy zerwanie bardzo bolą. Sama powiedziałaś ze nie zależało ci nigdy na tym chłopaku, a on leci tylko na twój wygląd. Daj sobie spokój i poucz się lepiej ortografii, sądzę, że przed Tobą dopiero matura.

Gość Wandalka
hehe z tym wiekiem, to już kompletnie kosmos ;p

Gość roxi1520
Wypierdalac pustaki nic sie nie znajace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość to nie sa problemy na moja
glowe juz ;) Za stara jestem, nie potrafie sie wczuc ;) Ja w ogole tu nie widze problemu. Chcesz chodz, nie chcesz nie chodz ;)

Gość Wandalka
no i taka prawda ;p