Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huLAJka duszna

Tak mi żle

Polecane posty

Gość huLAJka duszna
Pijecie te winko:) ? ja ide sobie nalać. CHociaż jedno kocham w smsie właśnie przyszło,odżywam..

Gość huLAJka duszna
Diabliczko,ale na tym zdjęciu to ładna z Ciebie laska:)

Gość huLAJka duszna
Myślałąm że tylko ja mam takie przeboje w życiu

Gość huLAJka duszna
Ja mam grzańca i nalewam WAm po lampeczce,za lepsze jutro

eee tam zamazana sepia...wiesz jak to jest w realu,widac wszystko...tam chociaz tego,ze przytyłam nie widać :( zresztą uroda rzecz względna...mam dzieci...a to jak widac skuteczny odstraszacz....

hmmm smacznego wam życzę .Ja mam BRASCO i następną kolejeczkę stawiam ja;) A powiem wam wczoraj jak byłam w restauracji i poprosiłam grzane piwo straszną ochotę miałam na nie.Tzn .na takie z cynamonen ,gozdzikami itp.A tu Pani mi przynosi podgrzane piwo z sokiem.Maskara .Nie wiedziąłam ,że tak się podaje;)

Duszyczko...🌻 za polewanie🌻telepatyczne🌻 dzis eks mi powiedział,ze załuje swojego wyboru...:( znaczy,ze chciałby cofnac czas...tyle bolu ile mi wyrzadził...nie rozumiem po co majac swoje juz zycie,odkopuje rany nie pozwalajac im sie zabliznic...a do tego wrociło wspomnienie o kims szczegolnym...

Tasmanko🌻 są...i dzieki nim chyba nadal zyję...miałam bardzo trudną chwilę załamania,zwatpienia w siebie,nie chciało mi sie zyc...one są bodźcem do zycia,wstania,usmiechu....;)

Może sam się jeszcze z tym wszytskim nie pogodził ,nie pozbierał .Może byłaś dla niego kimś szczególnym i dlatego tak Ci teraz dogaduje i rani.Tacy wstretni są Ci faceci juz...

tzn eks mi powiedział,ze zaluje,ze odszedł ode mnie... jakas nutka satysfakcji zadyndala w serduchu hehe wiem wiem wredota ze mnie ;)

Gość huLAJka duszna
Tasmanko ja często zamawiam sobie grzane piwko z sokiem ,ale nie wszędzie chcę grzać;)ostatnio też grzańca mi podali właśnie z cynamonem.pyszne było. Diabliczko ,Ty nie masz faceta?no wlaśnie ale najważniejsze że masz dzieci bo ja nie mam.Miałam kupelę która się hajtła z super facetem ,a miała dziecko z kimś innym,po prostu trzeba trafić na takiego odowiedniego,wiem to niełatwe,ale na pewno możliwe:)

Gość huLAJka duszna
Tez przytyłam ostatnio,ale wziełam się zasiebie,może to te nerwy tak mi pomogły

pamietam ...miałąm kiedys dwa zyczenia...odejsc od niego a to drugie...spotkac sie z kims,z kim nigdy bym nie uwierzyla,ze bedzie mi dane sie spotkac,z takim kims "z nieosiagalnej półki" ...wiecie co?ostatnio tak sobie dumałam i wpadłam na mysl,ze wszystkie moje ciche prosby spełniły sie...ale juz nie proszę...mam co mam...zresztą słyszałam opowiesc o kims kto prosił a dostał odwrotnosć :( chyba strach mnie obleciał...

Gość huLAJka duszna
Ja nie prosiłam o miłośc ,sama przyszła,nawet nie wiem kiedy,może Diabliczko tobie tez tak wleci znienacka do serduszka

krdkilka razy uslyszałam "masz dzieci?aha to wiesz,ja nie podołąm" wiec odpusciłam ...zresztą nie wiem co sie ze mną dzieje,hołduję w sobie dawną milosc i nie wierzę,ze jeszcze cos mnie czeka...agonia ducha?:O

Gość huLAJka duszna
Tylkoże oboje mamy cięzkie charakterki,i czasem sie zdarza tajfun

a dziewczyny różnie się życie układa.Ja też inaczej sobie wyobrażałam swoje życie.Miałam kogoś kogo kochałam ,ale mnie zostawił ,co najgorsze wrócił za kilka miesięcy twierdząc,że żyć nie może beze mnie .Pozwoliłam wrócic bo nadal kochałam jak szalona ale po miesiącu znowu mnie zostawił.......przeszłość ,ale swoje rany zostawiła.

nie wciskam sie w spodnie 38...:( zaczełam nosic 40 olaaaaaaaaaaabongaaaaaaaa dobra czterdziechę 😭😭😭 wiec nie pobijecie mnie z wagą Dziewczyny ;)

Gość huLAJka duszna
Alez Diabliczko,musisz wierzyć,tylko w jedno..że: WAŻNE SA TYLKO TE DNI ,KTÓRYCH JESZCZE NIE ZNAMY:)