Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczek..

czy moj biust jest bardzo malo atrakcyjny?

Polecane posty

Gość wyglada prawie
maria izabela de la krata nosisz takie dekoldy zeby pokazywac te twoje mikro cyce i myslisz ze jestes sexowna? buhaha chyba dla jakiegos desperata...

Gość ladaco ty hemoroidzie
o wypraszam sobie jestem facetem i Ci wyzej zapewne tez , co Ty koorwo gruba myslisz? ze masz wielkie zwisy konskie i myslisz ze sa ladne?dobre sobie.

Gość smuteczek..
jakies to niesprawiedliwe..innym to bozia dala a mi poskąpiła. coz, ja tlyko pytam, czy sa znosne, cenie sobie ocene kobiet, o ile sądy są obiektywne

Gość wyglada prawie
smuteczek a dla ciebie cycki to wszystko? jak bedziesz na cos nieuleczalnie chora to odpiero docenisz to co masz...mnie czasem tacy ludzie dobijaja...

Gość miszekkkk
chlopak z ktorym sie teraz spotykam tez nie lubi duzych mial dziewczyne ktora miala duze cycki i maly tylek to powiedzial jej ze jest nie proporcjonalna i mu sie to nie podobalo duze cycki wcale nie sa fajne maksymalnie C

Wygląda prawie Tylko ja moja droga za 20 lat będę miała nadal ładny dekolt, a Ty pewnie będziesz musiała zbierać swoje z podłogi, ha! A poza tym de gustibus non disputantum (sprawdź w google co to znaczy)

Gość smuteczek..
wiem, ze nie mam szans wystapic na okladce playboya. nie licze na to. dziekuje za opinie

Gość vfrtgvtbvtybhy
plusem jest na pewno to, że te małe/średnie piersi zawsze mają normalne, ładne i sterczące sutki te z wielkimi mają przeważnie brzydkie, płaskie suty z wielkimi otoczkami blehh :O

Gość smuteczek..
oczywiscie ze nie sa najwazniejsze. to ze pytam na forum o wasze znanie nie znaczy ze to dla mnie sprawa zycia lub smierci. skad w ogole takie przypuszczenie ?

Gość Ojeju jakie obrzydliwe suty!!!
!!!

Gość ejkioia
-Bimbałek- jeśli nie wiesz, to suty nie sterczą cały czas :) Sterczą np pod wpływem dotyku... a czasem bywają w stanie spoczynku :) No jak Twój Wacuś, wiesz?

Gość a to nie prawda___
mi sterczą cały czas tzn. są takie wystające, wypukłe i okrągłe, a te płaskie to jest coś okropnego po prostu, psują cały wygląd piersi

Gość smuteczek..
ejkioia - zgadzam sie

autorka ma naprawde sliczne piersi !! --zreszta ci co wybieraja partnerke patrzac na bius to totalni idioci !!!

Gość smuteczek..
robisz to specjalnie ? spadaj stad! mzoesz sie ewentualnie masturbowac przy takich fotach z linkow - bo kobiety takiej nigdy miec nie ebdziesz, wypad!

Gość smuteczek..
a z reszta, kto by chcial takie kobiety ?

Gość do maria izabela
Czy Ty znasz Izę Kratę ze Zduńskiej Woli???

Gość bvcbvcbvc
Jak Malysz , myslicie ? ? w 1:40 przeskoczyła przez kamere

Gość do maria izabela
Aha, ok :P Po zdjęciu zauważyłam, że to na pewno nie ona ale w związku z Twoim nickiem już myślałam, że ją znasz :) Miłego wieczoru :) 🖐️

Gość smuteczek..
up, moze dzis ktos cos powie jeszcze ?

Gość dzifny
fajne :classic_cool: zamiast sie skupiac na tym, ze niewielki, wyeksponuj zalety :D bluzka przez ktora widac delikatnie zarysowane sutki i zobaczysz jak poczujesz sie od razu atrakcyjnie :D