Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyfafffka

Zdrada i co dalej???

Polecane posty

Gość żyfafffka

Wiem ze takich tematow bylo juz tysiace ale potrzebuje sie wygadac i poradzic. Jestem ze swoim facetem prawie 3 lata, ostatnio dowiedzialam sie,ze pol roku temu mnie zdradzil. Sam sie przyznal. Zrobil to na zlosc tylko dlatego ze nie mogl przezyc tego,ze przed nim bylam z kims innym. Nie rozstalismy sie,spotykamy sie nadal. Z jednej strony zalezy mi na nim a z drugiej nie potrafie mu wybaczyc. Nie wiem co z tym dalej zrobic :O

Gość roxi1520
Wiesz jesli chlopak cie zdradzil,a ty go kochasz dalej to znaczy ze go kochasz naprawde. Napewno bendzie ci ciezko mu zaufac,ale jesli kochasz to po co cierpiec? Moze warto sprubowac? Jesli kolejny raz zawiedzie twoje zaufanie nie warto. Moze popiszemy o tym na gg jesli masz albo na kom? Co ty na to? Moze ci cos doradze;) Odp;*

Zachował się bardzo egoistycznie. Przyznał się, ale to nie świadczy o tym dobrze, wolał Cię zranić by ukoić swoje wyrzuty sumienia. Każda zdrada to początek końca związku, bo jak zdradził raz, zrobi to ponownie. Czy chcesz mu ciągle to wybaczać i uznać, że jesteś tą gorszą, bo z tamtą może robić to, czego z Tobą nie może? Jak postąpisz - Twoja sprawa, jeżeli nie potrafisz odejść od niego teraz, poczekaj do następnej zdrady, a potem kolejnej, aż w końcu może kiedyś facet sam Cię rzuci.

Gość żyfafffka
Ale ciężko mi z tym strasznie. Mam w glowie pelno watpliwosci, a co bedzie jezeli zrobi to znowu? Nie wiem czemu ale nie potrafilam go zostawic chociaz chcialam bo za to co zrobil tez powinien cierpiec.

Gość żyfaffffka
To nie chodzilo o to,ze zrobil to dlatego ze mu czegos brakowalo, tylko dlatego ze wczesniej bylam z kims(dosyc dlugo). Na dodatek mnie oszukal, zawsze powtarzal ze on mnie nigdy nie oszukal a co sie okazalo klamal jak najety. Wiem,ze pomyslicie ze jestem jakas popaprana bo juz dawno powinnam go zostawic ale nie wiem dlaczego nie potrafie :O

Gość roxi1520
Wiesz sprubiwac mozesz zawsze,ale jezeli nawet w najmnijsym stopniu zawiedzie twoje zaufanie,nawet sie nie wachaj tylko odrazu go zostaw.Wiesz jestesmy tylko ludzmi i kazdy ma prawo do blendu,ale potem go zaluje jezeli on bardzo zaluje i cie kocha i juz wiecej tego nie zrobi,to moze mu wybacz,ale wczesniej niech troche pocierpi zeby mial nauczke...

Gość roxi1520
o nieprzeczytalam tego.Jesli tak to zostaw go,jesli oklamywal cie przez ten caly czas to nie zawacha sie znowu. Lepiej zostawic go teraz,niz potem znowu chyba cierpiec,bo tak bendzie.Gdyby mnie zdradzil,to nigdy bym mu nie wybaczyla!!!!!!!!!!!!!

a co ptaszek sie wymydlil o jeden centymetr:-P ON POWINIEN MIEC DOLA; NIE TY; ZOSTAW OSLA; ON NIE NADAJE SIE NA MEZA ANI NA OJCA TWOICH DZIECI;I TAK SIE Z NIM ROZWOIEDZIESZ:;::::ITD:::

Gość roxi1520
zgadzam sie z "nalewka_babuni" MA W 100% RACJE!!!!

Gość żyfaffffka
Wlasnie zawsze bylam twarda i nigdy bym nie wybaczyla zdrady a teraz nie potrafie odejsc. Nie jest latwo bo on jest uparty,mieszkamy niedaleko, wiem ze mu zalezy ale co z tego skoro tak mnie potraktowal. I twierdzi ze to moja wina.

Żyrafka przecież wie co ma zrobić ...jak Ci serce dyktuje ..przecież nie znam Cie nie doradzę...🖐️

Gość roxi1520
Nie sluchaj go!!!!!!!!!!!! Skoro przez taki dlugi czas bylas z nim cie oszukiwal,i zdradzil to co puzniej? A gdysys wziela z nin slub i by to zrobil to co? Lepiej skoncz to teraz,bo potem bendzie ci jeszcze gozej,wiem ze ci ciezka,ale zrub to dla siebie. Widzisz to jak rana,jak sie skaleczysz bardzo boli,ale z czasem powoli sie boi,az w koncu sie zagoi.Taksamo w milosci. Powidzenia na nowej drodze z innym chlopkakiem zycze;****

To, że byłaś z kimś zanim go poznałaś, nie upoważnia go do zdrady. To jakiś absurd. Jeżeli miał Ci za złe, że byłaś z kimś wcześniej to po co w ogóle się z Tobą wiązał? Mógł sobie poszukać dziewicy. Wiążąc się z Tobą zaakceptował Cię taką jaką jesteś, więc wymówka, że Ty kogoś miałaś wcześniej więc też musiał się z kimś przespać, jest wprost dziecinna. Jeżeli zdradził tylko by zdradzić to jest kompletnym idiotą. Chcesz nadal z kimś takim być? Na świecie jest wielu bardziej wartościowych facetów.

Dzieki,za dobre rady :* Coz,trzeba wziac sie w garsc i zrobic porzadadek ze swoim zyciam. Macie racje,juz sie wystarczajaco nacierpialam przez niego. Skoro nie szanowal tego co ma to niech teraz zaluje.

zdradził Ci e bo pewnie miał na to ochotę i tyle. Nadarzyła się okazja i skorzystał. Wierzysz w to, ze zdradził Cię bo nie był Twoim pierwszym? Bardzo głupie wytłumaczenie zdrady. Teraz Ty musisz mu się odpłacić tym samym, będziecie kwita...potem on Tobie i tak do usranej śmierci.

Raven-jezeli chodzi o odplacanie sie tym samym to nie wchodzi to w gre.Nie bede taka jak on poza tym nie potrafilabym tego zrobic. Nie moge tylko zrozumiec dlaczego po prostu mnie nie zostawil skoro mu to tak przeszkadzalo. Oboje byli bysmy teraz szczesliwi.

To o zdradzie nie było napisane poważnie. Gdybyś miała pójść jego tokiem myślenia tak miałoby się to odbywać: on Ciebie zdradza, potem Ty jego itd. Czemu on Ci o tym powiedział?

Dlatego ze bal sie ze sie zarazil od niej czyms a przy okazji mnie,bo od dluzszego czasu oboje zle sie czulismy. Mysle ze gdyby nie to w zyciu bym sie nie dowiedziala. Caly czas sie tlumaczy ze gdybym byla porzadniejsza to on by tego nie zrobil. A ja mialam przed nim tylko jednego chlopaka z ktorym bylam dlugo i z nim przezylam swoj 1-szy raz,dlatego tak go to boli. Nie uwazam ze jestem nieporzadna,bo gdybym to zrobila z 1-szym lepszym to moglby miec pretensje.

miałaś przed nim jednego faceta w stałym związku a Twój obecny facet uważa, że jesteś puszczalska? czas zmienić faceta.

Dokladnie tak uwaza. I dlatego mnie zdradzil. Nie na jakiejs imprezie tylko najzwyczajniej pojechal na dziwki. Zeby mi zrobic na zlosc.