Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet-32lata

Czy naprawde facetowi jest trudno zaakceptowac dziecko cudzego mezczyzny?

Polecane posty

Gość facet-32lata

Jakos ostatnio zastanawiam sie nad tym. Prawdopodobnie mezczyznie nie chca kobiet ktore maja juz dzieci bo po prostu nie lubia dzieci. Moj brat-wdowiec samotnie wychowuje trojke dzieci(chlopca i dwie dziewczynki)-te dzieci maja lepszy kontakt ze mna niz ze swoim ojcem, moja siostra rowniez jest samotna matka ma 7letniego chlopczyka-ktorego uwielbiam i traktuje go jak wlasnego syna. Sam wlasnych dzieci nie mam i z pewnych powodow nigdy nie zostane ojcem ale ja kocham te dzieci, spedzaja ze mna bardzo duzo czasu. Wiec pytanie: Dlaczego wielu mezczyznom przeszkadza dziecko cudzego mezczyzny w zwiazku?

Gość bo wujek/stryjek to jednak
rodzina! A dla ojczyma pasierby to jest obcy bachor. Mężczyzna chcę by kobieta dała mu jego geny.

Gość roxi1520
Nie zawsze,tak jest. No napewno jest im trudna,ale jezeli kochaja te kobiete lub mezszyzna to i dzieci pokochaja.

Gość ten typ tak ma
Sama mam dzieci z małżeństwa które sie rozpadło. Zauważyłam że mężczyźni z mojego otoczenia dziwnie na mnie reagują. Próba nawiązania bliższej relacji i się taki płoszy, nie szukam sponsora bo umiem zadbać o moje dziewczynki a odnosze wrażenie że o to mnie posądzają

roxi1520 Nie zawsze,tak jest. No napewno jest im trudna,ale jezeli kochaja te kobiete lub mezszyzna to i dzieci pokochaja. ---- mały procent może pokochać bądź co bądź obcą istotę, ale większosć myślę podzieli moje zdanie. to jest po prostu ktoś Tobie obcy, kto zabiera Ci czas który możesz spędzić ze swoją kobietą. może Ty byłabys wstanie pokochac dziekcko swojego faceta, ale mózg mężczyzny różni się od Twojego.