Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszy kochanek na cafe

pytanie do doswiadczonych w łozku kobiet?

Polecane posty

czy wolicie jak wy konczycie reka facetowi na waszym ciele czy jak facet sam koczy reka na waszym ciele?

Gość alewywywywy
ale wy tępe jesteście, jakbyście były inteligentne to byście zrozumiały o co chodzi w pytaniu! ja wolę jak facet kończy na moim ciele :)

Gość alewywywywy
tępe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dwie alternatywy ktore autorka dala nam do wyboru dotyczyly seksu na ciele kobiety wiec po co piszesz ze wolisz to jak jedno i druge to to samo

Gość alewywywywy
sorki miało być, że jesteście tempe !!!!!!!!!!!!!

Gość brawo samer
dokładnie to samo pomyslalem, chodzilo tylko czyją ręką a na ciele było w tym i w tym przypadku, wiec sama pod sobą dołek wykopałas :)

ty jesteś tępa i głupia krowa i chamica na ciele hehe pewnie myslisz ,że tak nie zajdziesz czyli używa cię do brudzenia jesteś szmatą dla niego

na swoim ciele powinno być po polsku też nie umiesz pisać a za seks się bierzesz tępa suko

Gość alewywywywy
pustee dziw...i nie mam słów. jakies niedouczone maałolaty! Kafe jest dla poważnych, nie dla gówniarzy prostaki! Facet sie pyta, Wy zamknąć japy!!! Konie!

Gość alewywywywy
sumer19 jedź na wakacje lepiej! Widać,że dziewiętnastka! Petrol jesteś analfabetką!

Gość alewywywywy
Pytanie, które zadał Pan jest dla doświadczonych, nie dla smarkul, które nie rozumieją nic

my tylko upomnialysmy autora ze zdanie jest niezrozumiale, forum nie jest dla osob agresywnych i jakie masz podstawy zeby nazywac nas dziwkami? zadne wiec Ty zamilcz

Gość tutek-srutek
wole jak skonczy bez reki na moim ciele. ale najbardziej lubie gdy konczy we mnie.

albo jestescie tepe albo nie macie pojecia o sexie? sorry pisze o stosunku przerywanym ale tepaki albo bierzecie pale w swoje rece albo ja biore i tryskam gdzie chcecie czy to takie trudnepytanie?

Gość fcbzdb
rozumieja rozumieja , brak poprawnego forumuowania zdan nie moze byc powodem przenoszenia winy za stan rzeczy na czytajacych !

Gość alewywywywy
tak? to co znaczyła Twoja wypowiedź :"nie swiec tu inteligencja plytka jak plama spermy na Twoim ciele"? bardzo na poziomie, petrol tez pięknie pisze...

Gość fcbzdb
kto sie tak kocha ? jakies małolaty ? kazdy kto ma pojecie jakiekolwiek minimalne o sexie , o tym jak dziala organizm kobiety , a i o antykoncepcji dla mniej odwaznych , konczy stosunek tak jak przystało ! No chyba , ze to taki gadżet konczyc na partnerce ...i robi to ona sama penisowi faceta ...albo robi to sobie sam facet tryskajac na patnerkę - dla mnie bezsens

to normalne u kobiet zawsze musze mowic co ma robic bo chodze do łozka z grzeczymi suczkami

Gość alewywywywy
najlepszy kochanek na cafe, ja rozumiem, już odpowiedziałm na pytanie,że wole,gdy facet spuszcza sie na mnie, niektóre osoby jednak nie rozumieja pytania Twojego, widzisz, taki kraj

Gość hihad
Przecież normalnie napisał, ja zrozumiałam od razu :) Wolę jak swoją ręką kończy na moim ciele.

no wlasnie same amatorki , znajace 3 pozycje , w łozku kłody , zamkna oczy i rob sobie co chcesz

Gość fcbzdb
budujcie zdania poprawnie , a nikt sie czepiac nie bedzie ! zdanie brzmiec powinno tak - mniej wiecej " lubie jak facet wyciaga w ostaniej chwili penisa z mej pochwy i wlasna raka doprowadza sie do konca tryskajac na moje ciało spermą :

Gość alewywywywy
no normalnie napisał, niektórzy jednak sa tępi, kazdy sex jest dobry, nie tylkmo taki tradycyjny, ttrzeba sie bawić!

dziekuje hihad