Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Dziury biore dwa Ogóry

jakie są fetysze? wezcie mi podajcie jakies śmieszne szybko

Polecane posty

muszę kogos wkrecic:D

Gość ptaszęcie nastroszone
dłubanie penisem w nosie ukochanej

Gość soldatttttt
* agorafilia bodźcem seksualnym są miejsca publiczne, * akrotomofilia, dysmorfofilia fetyszem jest okaleczone lub zdeformowane ciało partnera, * endytofilia osiąganiu satysfakcji seksualnej wyłącznie z ubranymi partnerami, * nekrofilia dewiacja seksualna polegająca na podejmowaniu obcowania płciowego z osobą zmarłą, * koprofilia bodźcem seksualnym jest kał i czynności związane z nim, * apotemnofilia fetyszem jest własne okaleczone ciało (zob. też samookaleczenie), * grawiditofilia fetyszem jest brzuch ciężarnej kobiety, * klizmafilia satysfakcja seksualna jest osiągana poprzez wlew doodbytniczy, * pigmalionizm (agalmatofilia) osiąganie stanu podniecenia płciowego na widok wizerunków, np. zdjęć, rzeźb, obrazów, * podofilia fetysz związany ze stopami, * urofilia przedmiotem pożądania seksualnego jest mocz, * heterochromofilia fetysz związany z odmiennym kolorem skóry partnera, * sthenolagnia fetysz związany z odczuwaniem satysfakcji seksualnej w przypadku obcowania z wyrzeźbionymi mięśniami, * ozolagnia fetysz związany z odczuwaniem satysfakcji seksualnej tylko w przypadku kontaktu z zapachami partnera.

Gość ananananananna
kiedys fest mi sie nudzilo, weszlam na czat i zagadal do mnie koles pytajac czy nie chcialabym sprzedac mu swoich rajstop :-O to chyba jest jakis fetysz :-O

oj z wikipedii to i ja mam ale nie są takie śmieszne

Gość gipsiara
gipsfetisch :D

z gipsem dobre ja wymyślilam że lubię się ocierać o zabytki i stare budowle

Gość asiax
Ptaszęcie nastroszone, Twoja ukochana to ... hipopotam, czy masz penisa a'la patyczek od lizaka ? :)

Gość asiax
Ile już zaliczyłeś ?

Gość asiax
Gipsiara, a Ty często jesteś w gipsie ?

Gość nbhuju
sado-maso jest dość zabawne

Gość motylanogaa
kiedys ogladalam program o fetyszystach, jeden facet mial fiola na punkcie balonow, nie mogl osiagnac podniecenia dopok nie nadmuchal kilku, potem przejezdzal po nich palcami i wydobywal sie dzwiek od ktorego dostawal od razu wzwodu

Gość piękny grzesiek 40
osrane majty senyszyn. :)

Gość motylanogaa
w ogole to najczestszym fetyszem facetow sa damskie stopy, ja nie wiem jak mozna sie nimi podniecac...a niektorzy maja fetysz noszenia rajstop/ponczoch, to dopiero zboczenie, albo damskiej bielizny

Gość asiax
Fetysz to nie zboczenie.

Gość motylanogaa
Jak to nie???:D To to samo

Gość asiax
Poczytaj sobie o fetyszach a zrozumiesz, że to nie to samo co zboczenie :).

Gość asiax
Ciekawy ten fetysz gipsowy.

Gość Fet
Jestem facetem podnieca mnie damska noszona bielizna od obcych kobiet. Zamawiam taką w internecie od jakiejś kobiety pełno jest ogłoszeń prosze przed wysyłką by się masturbowała w majteczkach by nasiąkły jej soczkami i takie dostaje. Potem się nimi podniecam. Zlizuje soczki z majteczek nosze je i masturbuje się w nich i spuszczam się na nie. Jest jakaś pani by mi dała swoje majteczki!

Gość Fet
Jestem facetem podnieca mnie damska noszona bielizna od obcych kobiet. Zamawiam taką w internecie od jakiejś kobiety pełno jest ogłoszeń prosze przed wysyłką by się masturbowała w majteczkach by nasiąkły jej soczkami i takie dostaje. Potem się nimi podniecam. Zlizuje soczki z majteczek nosze je i masturbuje się w nich i spuszczam się na nie. Jest jakaś pani by mi dała swoje majteczki!

Gość PanGag
noszenie rajstop przez facetów nazywacie fetyszem ? a kto wymyślił pończochy ? jeszcze 100 lat temu i to widać na starych fotografiach to faceci podpinali za pomocą 'żabek' pończochy do krótkich spodni i w takim ubraniu śmigali do szkoły i do pracy , a skąd w UK do tej pory obowiązuje order Złotej Podwiązki ? Złote podwiązki i nie tylko złote obowiązały w UK jeszcze 30 lat temu u facetów i kobiety zajęły te modę, zarezerwowały dla siebie podwiązki, pończochy, rajstopy i spódnice i każdego faceta nazywają DEBILEM , który założy pończochy pod krótkie spodnie a sama pokazuje się publicznie w kalesonach , które wymyślił facet , więc, gdzie jest fetysz skoro kobiety zabrały bieliznę i ubrania męskie dla siebie i przywłaszczyły ?

Gość gość
Moim fetyszem jest, silna dziewczyna fizycznie, jak ma masywne nogi, uwielbiam być noszony przez dziewczynę na barana, taka co mogła by długo mnie mnie nosić na barana, i ma trochę zarośnięte nogi, jest jakaś chętna?

Gość divadlo
Nawet Dziewczęta nie wiecie jak bardzo mało jest kobiet, które lubią, gdy im się stopy pieści. Trudny jest bardzo los fetyszysty. Może któraś dałaby się namówić na spotkanie w klimacie fetyszu? I na zabawę wokół swoich stópek... Jakby co: divadlo@onet.pl