jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Fanka? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan? Napisano Styczeń 5, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft_durch_Freude 0 Napisano Styczeń 5, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w jakiem języku Napisano Styczeń 5, 2011 no wrzucajcie te fotki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Bimbałek- 0 Napisano Styczeń 5, 2011 "Kraft_durch_Freude bo ktoś kiedyś pisał ,że Wenus na jakimś forum wypowiadała się ,że jeździ na ścigaczu w szpilkach." - To która w końcu którą ujeżdża? Lesby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Wrzuć pierwszy/a :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w jakiem języku Napisano Styczeń 5, 2011 hej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w jakiem języku Napisano Styczeń 5, 2011 http://images47.fotosik.pl/508/720aea16128d106amed.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Ktoś właśnie pisał :D Dlatego się dziwie skąd ten nick ;) Ale niestety ten ktoś nie trafił bo ja na ścigaczu to jechałam raz w zyciu i to w adidasach bo mialam wtedy 15 lat i do szpilek mi było nie po drodze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Bimbałek- 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Fascynująca historia. siedzę z głową podpartą na rękach i czekam na ciąg dalszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Jak już pisałam nick powstał ad hoc. A ja dzień w dzień na tych szpilkach ścigaczem pomykam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Bimbałek, Ty złośliwcze jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft_durch_Freude 0 Napisano Styczeń 5, 2011 [cool[ Wenus jakoś rzadko Cie widuje na forum , a wieczorem zawsze jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 I na zakończenie Wam powiem, że kilka lat temu tu się coś działo! :D A teraz jałowe tematy i ogólnie nijakość :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie musisz mowic Napisano Styczeń 5, 2011 bylismy tu kilka lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Mam możliwość zaglądania tutaj rano i wieczorem. A czasami w ogóle, niestety brak czasu, a może i 'stety' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 No tak :D :D :D To czemu tak drastycznie obniżyliście poziom? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Bimbałek- 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Tak, tak, tu sobie rzewnie powspominaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4701509&start=390 Topik dla emrytów / rencistów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo nie ma dżemu Napisano Styczeń 5, 2011 :P trzeba bylo nie znikac i podnosic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Bimbałek- 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Oni nie obniżyli poziomu. Odeszły gwiazdy przez moderatorki. Zapowiedziałem to i tak się stało. Ale każdy to olewał :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft_durch_Freude 0 Napisano Styczeń 5, 2011 może i stety. też staram się jak najmniej zaglądać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Bimbałek, już tam sobie wspominałam :P To dlaczego dalej tkwicie w tym bagnie? (pytanie egzystencjalne) ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeżdżę na ścigaczu w szpilkach 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Bimbałek, które gwiazdy odeszły? A skoro odeszły gwiazdy to dlaczego TY zostałeś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft_durch_Freude 0 Napisano Styczeń 5, 2011 to jest jak kokaina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w jakiem języku Napisano Styczeń 5, 2011 hej idiotki :D dajcie fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Cholerstwo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach