Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowy.Grzebyk

znalazłam przypadkiem u chłopaka na komputerze

Polecane posty

Gość Różowy.Grzebyk

folder z amatorskimi zdjęciami dziewczyn. Zrobiłam sobie zdjęcie kamerą internetową i chciałam je odszukać bo nie pamiętałam gdzie zapisałam. Wpisałam w wyszukaj i wyskoczyło zdjęcie o podobnej nazwie. Weszłam a tam jakaś dziewczyna, odszukałam folder, z którego pochodziło zdjęcie(oczywiście tak zabezpieczony, żebym go nie odnalazła po prostu przeglądając dysk). Były w nim jeszcze 4-5 folderów. W każdym zdjęcia jakiś dziewczyn, gołe albo bardzo skąpo ubrane. Ostatni folder utworzony w grudniu. Nigdy mu nie zabraniałam oglądać zdjęć ani filmów XXX. Nieraz nawet robiliśmy to razem. Nigdy nie miałam pretensji. Nie wiem po co mu te zdjęcia, po co je tak schował..oczywiście historia jest wyczyszczona, tzn zostało kilka stron do których nie mogę się przyczepić. Nie rozumiem, czuję się podle..

Gość faceci tak maja
i po prostu się wstydzi ,ze to ogląda

Gość Różowy.Grzebyk
ale nigdy się nie wstydził, normalnie przy mnie oglądał a te tak ukrył..

Gość Różowy.Grzebyk
to są amatorskie zdjęcia kilku dziewczyn, to nie jest dla mnie śmieszne..

Gość Różowy.Grzebyk
dobra, nieważne..widać wybrała złe forum...

Gość moze robil je im przez kamerke
np na skypie?

Gość Różowy.Grzebyk
nie, część jest z naszej klasy a część albo mu przysłały albo ma z jakiejś strony..

Gość moze lubi znajomosci z czata
faceci to świ nie

Gość Różowy.Grzebyk
co ja mam teraz zrobić? jestem zupełnie zdezorientowana. Może to tylko zdjęcia z jakiś stron i on je czasami ogląda. Nie wiem..

Gość moze robil je im przez kamerke
bardzo mozliwe ze to sa jego najome. wlasnie poznane na nk czy czacie

śmieszna jesteś gdyby chciał coś schować to ma pod ręką kilka sposobów abyś w życiu nie odnalazła i nie otworzyła żadnego pliku po prostu kręcą go tzw amatorki i czasem sobie trzepie przed kompem nie histeryzuj!

Gość beble
no pewnie gada z jakimis dziuniami na skype co mu sie rozbieraja do kamerki

Gość beble
a najlepiej to go zapytaj po prostu.

Gość Różowy.Grzebyk
folder jest ukryty, piszę, że znalazłam go całkowicie przypadkiem bo jedno zdjęcie się pokazało w wyszukiwarce mam mu powiedzieć, że to znalazłam?

zapytaj to wymyśli dobry kit i zapomnisz. własnie tak

Gość Różowy.Grzebyk
właśnie skończył pracę, wróci za jakieś 40min brzuch mnie boli z nerwów..

ukryty folder to nie zabezpieczenie gdyby naprawdę chciał ukryć wiedząc że korzystasz z tego kompa to by no spakował z użyciem hasła :O

Gość beble
no to nie wiem. mozesz isc na calosc i zrobic tak jak ja. tez kiedys znalazlam zdjecia amatorskie i to robione chyba w naszym mieszkaniu, chociaz pewnosci nie mialam, bo bylo widac tylko kaloryfer i ktos moze miec taki sam nie? no ale polecialam z ryjem ze o wszystkim wiem i ze ma sie przyznac do zdrady i sie przyznal..

Ja proponuję się upewnić czy miał to dawniej czy to jest od niedawna:classic_cool:.Najlepiej sprawdź daty utworzenia i modyfikacji plików:classic_cool:.I w ogóle to nic nie gadaj o tym tylko zadawaj mu pytania czy lubi oglądać nagie baby itp.:D.

Gość Różowy.Grzebyk
tylko, że on wie, że ja nie szperam po jego folderach. Gdyby go nie obchodziło czy to znajdę czy nie to nic by z tym nie zrobił a jednak zrobił tak, że jest on nie widoczny. Ja zupełnie się nie znam na komputerze, dobrze wiedział, że takie zabezpieczenie wystarczy

Gość beble
szaranagajma juz nie zgrywaj tutaj jakiegoś łubudubu nie wiadomo co. moze po prostu nie docenil swojej dziewczyny, albo nie zna sie tak dobrze na komputerach zreszta jak ja bym znalazla jakis folder zabezpieczony haslem to tez bym nabrala podejrzen i rządała od niego zeby to otworzyl

Gość beble
max jelopie napisala wyraznie ze ostatni folder jest z grudnia.. no chyba, ze chodza ze soba od sylwestra no to wtedy nic nie rób :P

Gość Różowy.Grzebyk
3 foldery są z października 2009, 2 z grudnia 2010 przy "ostatnio używany" wyskakuje dzisiejsza data bo wszystkie przejrzałam. Da się jakoś sprawdzić kiedy je przeglądał?

Gość Różowy.Grzebyk
chodzimy ze sobą 5 lat

Gość beble
żądała* :o

moze dodatkowo sprawdz historie jego skype, aha i jesli kasuje historie tego co robi na necie to sama sobie odpowiedz :O

"beble max jelopie napisala wyraznie ze ostatni folder jest z grudnia.. no chyba, ze chodza ze soba od sylwestra no to wtedy nic nie rób " Nie zwróciłem uwagi:O.A to co pisałem polecam autorce zrobić ale w sposób profesjonalny dziś bo później może zauważyć coś:O.

spokojnie baby :P cóż to za niesłychane ukrywanie które można zdemaskować dwoma kliknięciami :) jak wróci to go o to zapytaj i tyle :P