Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .brak.

Nie wystarczy zwykły sex?!

Polecane posty

apropos kredytu zaufania... ;) fajnie jest mieć dużo znajomych ... ostatnio dobry kumpel pokazuje mi archiwum gg i śmieje się, że rozmawiał kiedyś z moją dziewczyną bo ją znał a ona nie wiedziała, że on zna mnie :) no i gadają gadają a on dla podpuchy coś zaczyna do niej z delikatniejszymi słówkami itd:) spodobała mi się reakcja mojej dziewczyny.. kazała się mu troszeczkę pohamować bo nie jest wolna, a wie, że chłopak jej ufa więc nie ma zamiaru zawieść jego zaufania.. może troszeczkę chaotycznie napisane więc przepraszam, ale poczułem się wtedy w 7 niebie ;)

rozumiem o co chodzi, poprostu nie poleciala na czule slowka innego kolesia bo jest w Ciebie zapatrzona

swoją droga korzystając z okazji, że są tu jakieś kompetentne kobiety mam pytanie. Dziewczyny jak powinny wyglądać w waszej opinii idealne, wymarzone oświadczyny? :)

Ale jak chodzi o intelekt to wymiatasz.. ;) a swoje jakieś tam marzenia pewnie też masz ;)

no nie wiem, moze jakas kolacja romantyczna ale nie w restauracji bo ludzie by sie gapili, zeby koles wszystkie dania zrobil sam, wina nie podawaj przed oswiadczynami bo potem powie he ze po pijanemu sie zgodzila, pierscionek obowiazkowo ale delikatny jakis kwiaty, standard

Gość smutna-serenada
http://www.youtube.com/results?search_query=amazing+proposals&aq=f tu masz kilka pomyslów. Z pewnoscia cos orginalnego i niezapomnianego. Dla mnie cos ze spiewaniem i tanczeniem, wynajeciem kilku tancerzy, taki maly show z zaskoczenia, z toba w roli glównej by byl super. I dobrze, jakby jej rodzina i znajomi byli obecni. Musialbys powiedziec wszystkim o tym, co zamierzasz i zorganizowac jakis wypad. Wynajmujesz ekipe i nagle jej tam tancujesz, wyspiewujesz itp. Bobma!

Czyli krótko mówiąc.. romantyczna kolacja we dwójkę? Rodziców do całego incydentu nie mieszamy?:)

no rodzicow to spytaj np na drugi dzien , po tym jak laska sie juz zgodzi, kwiaty do tesciowej i flacha dla tescia obowiazkowe!!

Gość smutna-serenada
Ja bym wlasnie najpierw pogadala z tesciami, zapytala o pozwolenie, a potem powiedziala jakie masz plany i czy by ci pomogli zorganizowac. Zwykla kolacja to takie nudne. Wymysl cos orginalnego i niezpomnianego!

Sam zastanawiam się czy kolacja czy jakiś inny fajny motyw..ale mam jeszcze na spokojnie czas to przemyśleć. Bardzo dziękuję za wszelakie odpowiedzi :)