Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .brak.

Nie wystarczy zwykły sex?!

Polecane posty

Gość .brak.
ok. ;) mam nadzieje,że będzie tak jak piszecie :D

Słuchaj starszych a dobrze na tym wyjedziesz ;P a co do piosenek to jestem tu lekko świeży nie mam za bardzo pojęcia o co chodzi :P

bedzie napewno, mialam tak samo ale czekalam az sama tego zapragne i do dzis jestem z moim pierwszym facetem , Tobie tez tego zycze

No ja niestety z pierwszą już nie jestem ale bynajmniej nie dlatego, że nie chciała wziąć go do ust.. :P Kobiety z którą teraz jestem też do tego nie namawiam... jak będzie gotowa to samo poleci do przodu :)

Gość .brak.
:D

Ja byłem cierpliwy ale naciąłem się bo moja Pani leciała sobie na dwa fronty... od tej pory bardzo nie toleruje żadnych skoków w bok .. sam staram się być w porządku ale tego samego oczekuje od mojej Damy ;)

Gość .brak.
leciała na dwa fronty ? to znaczy, że dawała normalnie i w drugą dziurkę też ?

o tak, zdrady bym nie wybaczyla nigdy wiec mnie tez do tego nie ciagnie ale sa osoby ktore ulegaja chwili i coz

Nie o to mi chodziło.. była ze mną fajnie ładnie a po prostu za moimi plecami spotykała się z drugim

Gość moze chciala na 2 baty
ale nie wiedziala jak was spiknac ! :D

Gość .brak.
sory ale to wyżej to podszyw

Gość . . . dsg
ja jak mialam 17 to sobie tego nie wyobrazałam i teraz mam 20 i dalej to samo...

Gość .brak.
najgorsze jet to jak osoba którą kochasz jest z kim innym , ktory okazuje się znajomym :/

Gość . . . dsg
nie mam.

uwierz... uraz pozostał i to długo... a na jej twarz do dziś nie mogę patrzeć, a tego gościa jak bym gdzieś spotkał na ulicy to bym go chyba drzwiami od samochodu jeb**ł :P

i dlatego dalej sobie tego nie wyobrażasz.. jak poznajesz kogoś jesteś lekko zdystansowana - zawsze, ale z upływem czasu zaczynacie być coraz bliżej i bliżej a ta bliskość przejawia się w różnych dziedzinach życia ;)

no .. byliśmy blisko i bolało jak się dowiedziałem, długo nie potrafiłem zaufać żadnej dziewczynie, ale z czasem ... moją obecną miłość poznałem na urodzinach znajomego :) zapatrzyliśmy się w siebie i poleciało... i już tak leci 3 rok :)

Gość . . . dsg
fajnie piszesz Frank:)

Gość smutna-serenada
Co Ty nie lubisz loda robic??? Nie lubisz jak Ci facet robi minetke? Matko, jak dla mnie to seks oralny rulez! Bardzo mnie podnieca robienie glebokiego lodzika i uwielbiam jak facet lubi robic minetke i lizac po pupci. Ostatnio mój kochanek mnie rozdziewiczyl analnie i bylo super! Ja tam tylko kupy, dzieci i zwierzat bym w zyciu nie spróbowala, a cala reszte bardzo chetnie. Siusiu, klapsy, wiazanie, dominacja, uleglosc (w obie strony) i tkie tam rozne dodaja pieprzyka i nie wyobrazam sobie seksu bez tego. Na szczescie znalazlam kochanka, który uwielbia to samo co ja i jak tylko mamy okazje to sie bzykamy jak króliki i jest zayebiscie. Do tego mam ochote spróbowa z kobieta (nas 2 na jednego faceta), bedzie ciekawie. Seks jest najlepsza rzecza na swiecie i korzystajcie z tego ludzie zanim bedziecie starzy i pomarszczeni!!!!

ja z moim to jestem dopiero 1,5 roku, nikt mnie wczesniej nie zdradzil wiec moze mam dlatego taki duzy kredyt zaufania dla niego