Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony!

WPADKA CZY NIE?

Polecane posty

Gość zaniepokojony!

Ostatnio uprawiałem seks z dziewczyną, po pewnym czasie zauważyłem, że nie mam prezerwatywy na penisie a doszło do wytrysku. Bardzo się tego przestraszyłem i poprosiłem dziewczynę o zrobienie testu co ona też uczyniła na drugi dzień lub dwa dni po stosunku. Po wykonaniu testu dziewczyna poinformowała mnie, że test wyszedł pozytywnie i najprawdopodobniej jest w ciąży. Osobiście nie widziałem tego testu. Chciałem powtórzyć ten test po paru dniach ale dziewczyna dostała okres i postanowiliśmy testy przełożyć. Okres trwał ponoć dwa, trzy dni więc mam nadzieję, że tym razem test będziemy mogli wykonać. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć... 1. czy jest możliwe aby test wykonywany jeden lub dwa dni po stosunku wykazał ciążę? 2. po jakim czasie od stosunku należy robić test? 3. czy kobieta, która zaszła w ciąże po tak krótkim okresie może dostać okres? 4. czy jeśli dziewczyna jest w ciąży to czy jest możliwe, że nie jest to moje dziecko? ponieważ wcześniej nie doszło do tak głębokiego współżycia. 5. czy jest możliwe, że dziewczyna wmawiając mi, że jest w ciąży a tak na prawdę może nie jest, chce mnie tylko sprawdzić lub zatrzymać przy sobie?

Gość niezalogowana furgonetka
o fuck 2 dni po stosunku żaden test Ci nie wykaże!!!!! skro dostała okres to znaczy , ze nie ejst w ciąży ona Cie okłamuje

Gość niezalogowana furgonetka
może chce Ci to wmóiwc zebyś z nią był i dalej ją bzykał i moze teraz na prawde wpadniecie, czaisz??

Gość raszpla .........
test nie będzie wiarygodny po 2 dniach od stosunku!!!!!!! Test ciazowy na obecnosc w moczu hormonu betaHCG wykonujemy nie wczesniej niz 10 dni po stosunku. Najlepszy czas to 14 dni od stosunku. Dlaczego wiec na opakowaniach napisane jest, ze moga wykrywac juz 6 dniowa ciaze? O ciazy mowimy wowczas, gdy zaplodniona komorka jajowa przesuwa sie wzdluz jajowodu, w ktorym zostala zaplodniona, do macicy, gdzie sie zadniezdza. Gdy sie zagniezdzi powstaje kosmowka, ktora wlasnie wytwarza w/w hormon, czyli beta HCG. Niestety, albo i stety, jakoze komorka jajowa jest duza, do tego nie posiada zadnych wici, jak plemnik, dzieki ktorymi moze sie poruszac, droge od jajowodu do macicu pokonuje w ok 4 dni. Jesli doliczymy do tego czas, w ktorym plemniki moga oczekiwac w jajowodzie na komorke jajowa (nawet do 4 dni), powiedzmy 3 dni, otrzymujemy wynik 7 dni. Czyli, ze od momentu stosunku do faktycznej ciazy mija srednio nawet do 8 dni. Dodatkowo musimy doliczyc te 6 dni, aby stezenie hormonu w moczu wzroslo na tyle, aby test mogl go wykryc. W sumie wychodzi wiec nam 13 dni. Ale jakoze test robi sie zawsze z moczu porannego to trzeba doliczyc jeszcze 1 dzien. Tak wiec 14 dni to optymalny czas, po ktorym wynik testu "siusianego" jest wiarygodny.

Do seksu trzeba dojrzeć - dowiedzieć się co nieco też by wypadało. W tych sprawach wiedza gdzie penis i łechtaczka nie wystarczy:)

Gość benio_
pilnuj sie chłopie bo cie wrobi albo cos

Gość xfsdfsd
dwa dni po stosunku?? Jest to niemozliwe zeby test pokazał ciąze...!!

Gość upvt
test mogl wyjsc pozytywnie 2 dni po ale to oznavzaloby ze juz wczesniej byla w ciazy

Gość zaniepokojony!
dziękuję wszystkim za wypowiedzi, podpowiedzi i doradztwo... dzięki

Gość lalalla
proponuję mocniej zawiązać sobie prezerwatywę, najlepiej sznurkiem i przytwierdzić do uszu jego końce.