Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

?

Polecane posty

Gość skad stopka
?

Gość wiadomo kto...
ten krasnal w stopce jest odrażający

Voodoo po prostu odpisała adekwatnie do tematu ;) Bardzo aktywnie ten sylwester spędziłaś?:p

Hłe hłe hłe Spalin się nawdychałam! Nie mogą właściciele samochodów rozpędzać się i wyłączać silnik na 10 sek a później znów się rozpędzać...Ja mam małe auto więc tych spalino-wydzielin mało ale może też zacznę uprawiać jazdę przerywaną.

To byloby dopiero poświęcenie...nawdychać się wyimaginowanych spalin aby pasować do tematu.

Ja chyba też aktywnie, ciężko powiedzieć :p Voodoo - ja z natury jestem poj....inny. Więc nie musiałem niczego poświęcać

wiem że wstałem po 17 następnego dnia a to już wystarczająco!

voodoo - nie no to ten.. fajnie było, co nie. Szejku, ty to jesteś ziółko, ja przy Tobie to anioł, anielica się znaczy się

Voodoo - no nie widzę innej możliwości! Rzata - ale nie wiesz co robiłem! Co prawda ja też nie ale to wcale nie znaczy że coś złego :P

Rzata Ty anioł? Taki anioł, że o tym musisz zapewniać, przyznaj się tu cioci Voodoo to swoich grzeszków. Albo wiesz co? Zagrajmy :) Ostatnia podła rzecz jaką zrobiłaś, co, kiedy, komu i dlaczego. Szejku włączasz się?

Jaka tam spowiedź. Niewinne pytania. Prawem kafeterii jest, że można kłamać, nawet jak nie można to w prawdę można też nie uwierzyć. Czysto hipotetycznie zatem. Paradoksalnie wciąż w czasie przeszłym.