Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadfghj

PROBLEM ZE ZDROWIEM! PROSZĘ O POMOC! BŁAGAM!

Polecane posty

Gość Eelina72
ja miałam postawione tylko raz bańki ogniowe były czarne i miałam się nie ruszać z łóżka2 dni a 4-5 nie wychylać nosa z domu widocznie są różne techniki

" założycielka topiku *** Max Zander vel Klaun - przede wszytskim na głodówkę nie mogę sobie pozwolić bo biorę silne antybiotyki, dwa nie sądze by jakis nadtlenek wodoru pomogł przy obustronnym zapaleniu pluc, to nie grypa ani przeziebienie, wydaje mi sie ze lekarz juz by to dawno zaproponowal gdy by mialo mi to pomoc. Sorry słońce ale Ty dla mnie jesteś bez pojęcia i bardzo Cie proszę nie udzielaj mi rad bo ja Twoich "mądrych" rad naprawde nie potrzebuje. pastafarianka reaktywacja - oczywiscie, że mowilam lekarzowi ze byłam w egipcie. Ja wiem jedno, przeziębiłam grypę i zapalenie oskrzeli." Nie ważne co sądzisz ale jakie są fakty:P.Ale na szczęście jak się pomylisz to będzie nie mój problem:classic_cool:.A antybiotyków nie kazałem braĆ:P.No i masz racje-wydaje ci się że konował by postarał się abyś wyzdrowiała:P.Tylko że jakbyś wyzdrowiała to by nie zarabiał:D.

Gość założycielka topiku ***
kalun - matko.... ale z Ciebie debil :D szkoda słow :D

Gość dcs cfxresd
klaun musisz byc strasznie zakompleksionym czlowiekiem, zeby nie robic nic tylko odpowiadac na kazdy temat na kazdą opinie. matko szok. jestes nudny jak flaki z olejem, czytac tych bredni nie chce mi sie do konca........bo nie wiadomo czy smiac sie z tego czy plakac. jednym słowem ŻENADA. Ciesze sie ze autorka żyje :)

"Nie stosowanie moich dobrych rad grozi kalectwem lub śmiercią .Bo jestem kafeteryjną krynicą wiedzy i zwłaszcza skromności " RANY JAKI OPIS!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!! :D

Gość Ratownik Med.
Witaj. Jako osoba z branzy medycznej powiem tak: po 1. wrocic do lekarza ,poprosic o wymaz z gardla ( dobrze by bylo zrobic wymaz taki nakaslany..z tego co sie odrywa)-bo byc moze antybiotyk na ciebie nie dziala. po 2.czy mialas bol ucha wczesniej??? po3. Czy lekarze podejrzewali u Ciebie swinska grype? Nie chce Cie straszyc,ale uwazam ze powinnas pojechac na SOR lub Ostry dyzur zamiast pytac na forum.Tu nikt ,nawet lekarz bez zobaczenia Cie . Jesli wystapia u Ciebie jakiekolwiek problemy z oddychaniem( wspomnialas o bardzoo silnym natezeniu kaszlu) -nie czekaj-tylko dzwon po pogotowie.(999 /112) Napisz tu bo jestem ciekawa jak sie czujesz..zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość Ratownik Med.
Tu nikt ,nawet lekarz bez zobaczenia Cie nie pomoze. Sorki watek mi sie urwal.

Ratownik Med. - bardzo dziękuję za rady, ale to było 2 tygodnie temu. Nie chce mi się pisać jeszcze raz, jesli masz ochote to poczytaj sobie moje posty od poczatku do konca. Pozdrawiam

Gość Eelina72
płuca-są dziur -nie ma to już duży plus ale z tym domem to bym poszła do lekarza

o co chodzi z tym domem ??? Robilam zdjecie przez okno no i dom sie napatoczył :)

Gość Eelina72
taki żarcik na poprawę humoru

aha :) ale ubaw z tego domu :D

" założycielka topiku *** kalun - matko.... ale z Ciebie debil szkoda słow " Co za brednie:P.Się nie znasz to się nie wyrażaj:P. " dcs cfxresd klaun musisz byc strasznie zakompleksionym czlowiekiem, zeby nie robic nic tylko odpowiadac na kazdy temat na kazdą opinie. matko szok. jestes nudny jak flaki z olejem, czytac tych bredni nie chce mi sie do konca........bo nie wiadomo czy smiac sie z tego czy plakac. jednym słowem ŻENADA. Ciesze sie ze autorka żyje" Nastepne brednie:P. " założycielka topiku *** "Nie stosowanie moich dobrych rad grozi kalectwem lub śmiercią .Bo jestem kafeteryjną krynicą wiedzy i zwłaszcza skromności " RANY JAKI OPIS!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!! " No i co z tego:P? A jak nie chcecie rad to się nie pytajcie bo to jest denerwujące:P.

ale zapalenie płuc chyba ciągle jest :(

mam już opis ze zdjecia rtg i nie wiele z tego rozumiem :-/ „Częściowa, nie pełna regresja uwidocznionych zmian zapalnych w dolnym polu płuca prawego CO TO ZNACZY ??????????????

byłam wczoraj u lekarza :) płuca się poprawiły o jakieś 85 % :)

Gość Ta choroba chyba nie
ma nic wspolnego z Egiptem. Oslabienie organizmu.

Gość Eelina72
wracasz do zdrowia teraz to jedz dużo owoców pij rosół i ogranicz palenie

Gość Eelina72
oooooooooo! znalazam Twoje zdjęcie w innym poście tam dopiero obsmarowali Twoją chałupke (:

Gość radaaa
skoro miałaś zapalenie płuc, to bez antybiotyku pewnie się nie obeszło. Żeby przyspieszyć zdrowienie i na przyszłość nie chorować, masz tu z netu kilka punktów: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related Ponieważ zapalenie oskrzeli czy płuc z reguły bierze początek od bakteryjnego zapalenia gardła, to na przyszłość możesz uniknąć powikłań poprzez płukanie noso-gardła roztworem solo+ drntoseptu + azulanu i inhalacjami parowymi inhalolem. Znam osobę, która tą metodą usunęła z gardła szalenie grożną klebsiellę wywołującą zapalenie płuc.